torstai 1. maaliskuuta 2012

maaliskuun eka


 R: 1-2. Raskas opiskelu vaatii kevyet herkut. Vai miten se meni? Oon syönyt ihan älyttömästi viime päivinä, pitää syödä hyvin että jaksaa..
3. Eilen oli tajuttoman ihana auringonlasku, mutta huomasin sen liian myöhään! En ehtinyt ulos ottamaan kuvia, joten piti tyytyä parvekemaisemaan.
4. Meidän ruokapöytä aka mun työpöytä oli vielä vartti sitten aika kamalassa kunnossa. Otin ton kuvan ennen kun siivosin sitä äsken, löysin tuolta paperien ja kirjojen alta mm. yhden kynsilakan ja mun kadoksissa olleen kännykkäkotelon. Onneksi kandista pääsee pian lopullisesti eroon niin saa palauttaa kaikki kirjat.
5. Jenna osti mulle Tukholman H&M:stä söpön tuliaisen! Mä oon ihastunut tällaisiin kaularenkaisiin, joten valkoisellekin on varmasti käyttöä.

Nyt mä suljen koneen loppuillaksi. Tai okei, ainakin pariksi tunniksi. Oon istunut viime viikkoina koneella ihan liikaa nyt kun olen kirjoitellut kandia, yhtä oppimispäiväkirjaa ja lukenut tenttiin jonka materiaalit oli netissä. Lisäksi olin vielä koehenkilönä sellaisessa testissä ja nekin tehtiin koneella. Niska kiittää.. Jenna tulee pian hakemaan ja lähdetään Cittariin shoppaa, hah. Sen pitää kuulemma saada töihin sisäkengät.. Eli palaillaan, moikka!

4 kommenttia:

 1. yuuuummy!!!!  Jasmin
  http://www.my-berlin-fashion.com/

  VastaaPoista
 2. opiskelu tosiaan lisää ruokahalua täälläkin :D en ymmärrä, sitä ei edes liiku ja silti kokoajan nälkä.

  VastaaPoista
 3. Ihana kaularengas! Vitsi kun en oo saanut vielä aikaiseksi hankkia omaa sellaista.. :-D

  VastaaPoista
 4. Jasmin: yep, it really was :D

  Senja: Juu niinpä! Varmaan ku menee niin paljon energiaa ajatteluun ;)

  Petra: Kiitos! Tuollaisia on monissa kaupoissa nyt, kannattaa lähteä shoppailemaan ;)

  VastaaPoista