lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kevään ensimmäinen lenkki

J: Eilen oli iso päivä, olin kevään ekalla kunnon lenkillä! Yllättävän hyvin kulki siihen nähden, etten ole harrastanut mitään liikuntaa koko talvena ja ennen lenkkiä kävin mamman ja pappan luona juomassa kupin kahvia ja syömässä vähän suklaata..


Lenkki ei ole lenkki ilman hyvää musaa, puhelimen Sportstracker ohjelmaa ja tuota Bulan pantaa. Heh, en varmaan osaisi juosta esim. pipo päässä! Lisäksi oli tosi kiva lenkkeillä pitkästä aikaa Salon maisemissa, sillä Raumalla alkoi lenkkivaihtoehdot vähän loppua ja maisemat kyllästyttää.. Seuraavaa lenkkiä ja reittiä odotellessa..Tänään en kuitenkaan ehdi juoksemaan, sillä pitäisi lähteä Turkuun! Toivottavasti tulee kiva ilta, vaikka meidän juhlat onkin supistunut aika pieneksi.. No, laatu korvaa määrän.. :D

Nyt voisin vähän miettiä, että mitäs sitä laittaisi illalla päälle. Tuntuu taas kerran, ettei vaatekaapista löydy mitään kivaa. Onneksi ensi viikolla pääsee Budapestiin ja siellä tulee varmaan vähän shoppailtua.. Voi olla, että joudun tänään käymään Riikan vaatekaapilla varkaissa!;)

5 kommenttia:

 1. Itsekin olis tarkoitus huomenna mennä heti aamusta kunnon lenkille. Ihanaa kun tiet on sulat niin ei tarvitse pelätä liukastumisia enää :)

  VastaaPoista
 2. Tiia: Niinpä:) ja ei oo enää kylmä, se on myös ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Hyvännäkönen toi bulan panta! Mä en mistää löytäny kivan näköstä ja halpaa, joten jouduin sit taipumaan buffiin :/

  VastaaPoista
 4. Mun mies piti taukoa koko talven, ja kun vihdoin sain sen mukaani, juoksu kulki! Kuulemma vain pieni ero kesäisiin lenkkeihin. Kumma juttu :D

  VastaaPoista
 5. voi hitto, mun pitäis kans kunnostautua ! ihanan pirteet lenkkarit :)

  VastaaPoista