keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Keskiviikko

Takki, neule, housut H&M
laukku Bershka
kengät Converse
sormukset JC&Primark
J: Mun pukeutumis inspis on kadonnut lopullisesti! Oon  nyt pari viikkoa ollut töissä farkuissa+jossain neuleessa. Työmatkat kuljen littaantuneissa talvikengissä, toppatakissa ja äitin pipossa. Töissä ulkoillessa lasten kanssa vedän vielä tuulihousut jalkaan, kuinka tyylikästä! Hiuksiin tai naamaankaan en kauheasti ole jaksanut panostaa, vaikka ehkä kyllä pitäisi.. Ainakaan aamuvuoroissa ei vaan jaksa! En ole tottunut nousemaan ennen kuutta.

Tämä samainen asu on ollut päällä parina päivänä kun olen töiden jälkeen selvinnyt muuallekin kun sohvalle (eli kirjastoon, jännää). Ajelin tänään taas töiden jälkeen Salosta Raumalle ja kävin matkalla Turussa hakemassa Riikalta yhden kirjan. Riikka sitten samalla otti yhden asukuvan.. Riikan kolitsit+huppari ja toppaliivi yhdistelmä jätettiin suosiolla kuvaamatta;) Villiä tämä meidän molempien elämä nykyään. Onneksi pian on kesä, mä muutan (ainakin toivottavasti) Turkuun ja aurinkoiset ilmat tuovat mukanaan pukeutumis innostuksen.

Nyt nukkumaan! Huomenna on taas pitkä opiskelupäivä ja illalla pitäisi ajaa vielä takaisin Saloon. Ihanaa tämä mun nykyinen elämä.. Bye!

5 kommenttia:

 1. Mun mielestä toi raitaneule on ihan ylisöpö! Kiva asu kaikenkaikkiaan :)

  VastaaPoista
 2. Haha ite just tänään avauduin blogissa tosta työpukeutumisesta. Oon tosiaan itseki päiväkodissa tällä hetkellä :D

  VastaaPoista
 3. Vähän sama fiilis, samat reppanafarkut tai chinot jalas ja huppari niskaan päivästä toiseen. Alkaa kyllästyttään jo :D Kyllä melkeen sais kesä tulla.

  VastaaPoista
 4. Voi sitä päiväkodissakin pukeutua kivasti!:) ainakin meidän päikkärissä jengi panostaa pukeutumiseen ja korujakin käytetään runsaasti! Tykkään! Ja siis en tarkoita etteikö farkut ja neule olisi ihan hyvä työasu sekin! Mutta itse ainakin käytän paljon kaikenlaista muutakin kivaa. Minkä ikäisten lasten ryhmässä olet?

  VastaaPoista
 5. Annika: Kiitos :>

  Katri: Juu kävin lukee sen! Hyvää tekstiä..

  Jenniemi: Onneksi kesä tulee jo pian.. Ja kevät on täällä jo! Tykkään eniten kevätvaatteista..

  Anonyymi: Juu niin VOI, jos jaksaa:D mä oon laiska.
  Oon 4-6v ryhmässä.

  VastaaPoista