keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

kesä2011


R: Pian se on taas täällä, kesä!! Ensi kesäksi on tiedossa ainakin festareita, aamukahveja ulkona auringossa, matkustelua, iltakävelyitä aurajoen rannassa, puistopiknikkejä, mansikoita, rusketusrajoja, lomailua, mökkeilyä...

Tällä hetkellä stressaa eniten työt. Haluaisin kesäksi töitä, mutta mieluiten niin että jää  vähän edes aikaa lomailullekin, sillä kevät on ollut (ja tulee olemaan) kiireinen. Ja opiskelulle pitäisi myös jäädä aikaa, silleen että saan kesällä tehtyä pari tenttiä että saisin viimeistään syksyn alussa kandin paperit. Mahdoton yhdistelmä? Noo, ehkä mä jotain keksin, asioilla on tapana järjestyä. Kesää odotellessä pitää tyytyä viime kesän kuvien fiilistelyyn, kesä 2011 oli ehkä paras ikinä. Ja nyt on sellanen tunne että kesästä 2012 on tulossa vielä parempi! Mitä suunnitelmia teillä on kesäksi?

8 kommenttia:

 1. Kesä on kyllä parasta aikaa. Itse vaan odotan, että saa kulkea shortseissa... eli kesästä tulee varmaan kylmin johonkin tsiljoonaan vuoteen.

  VastaaPoista
 2. Yllättäen kesäksi on suunnitteilla töitä ja töitä ja vielä vähän töitä. Samalla voisi alkaa suunnitella opinnnäytetyön aihetta.. No sitten siinä töiden keskellä pitäisi vielä alttarillekin ehtiä astella ja no häämatkakin olisi edessä. Siis aika kiva kesä tulossa mutta varsin kiireinen. Toivotaan siis että ehtii välillä istahtaa nauttimaan ihanasta kesästä.

  Ja voi että miten nuo kesäkuvat näyttää niin ihanalta. Tuo pusukuva on varsin söpö! Onneksi kesään ei ole enää pitkä aika ja pahimmasta pimeydestä on tässäkin talvessa jos selvitty :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia, niin kuin ei olis kesän kaipuuta muutenkin :). Juuri tänään haaveilin siitä hetkisen, tuo aurinko on paistellut niin upeasti että pakostikin siitä tulee kesä mieleen.
  Omat suunnitelmat on vielä auki, mutta varmaan aika rennosti tulee seuraava kesä otettua :)

  VastaaPoista
 4. Tosi ihania kesäkuvia! Nyt se kesäkaipuu iski vielä kahta kauheemmin päälle! Kesäksi ei ole vielä ihmeempiä suunnitelmia. Töissä se tulee suurimmaksi osaksi menemään. Varmaan tiedossa on muutamia keikkoja ja ehkä jokin mökkireissu Itä-Suomeen. Ja terassilla täytyy tietenkin istua, ja syödä paljon mansikoita ja jätskiä :)

  VastaaPoista
 5. oi ihania kesäkuvia. näistä tulee aina niin hyvä fiilis. onneksi enää muutama kk, ja kesästä onkin parasta tulla lämmin;)!

  VastaaPoista
 6. Ihana kesäfiilistely! Toivoisin kanssa että ens kesänä ehtis hiukan lomaillakin eikä vaan hengata siellä töissä niinkun viime vuonna vähän kävi :P

  VastaaPoista
 7. Mä stressaan kans ihan samaa! Mun _piti_ lomailla ja tehdä kandia, mut toisaalta sitä rahaakin ehkä hieman tarvitsisi, heh... Haluisin jotain sellaisia töitä, mitä ei ois joka päivä aamusta iltaan kesä-elokuun ajan, vaan enemmin jotain osa-aikaisia, mitkä vois alottaa vaikka nyt heti ja jatkaa vaikka syksylläkin!
  Eniten vit*ttaa se, että melkein sain tollasen viikonlopputyön (tai käytännössä se lähes luvattiin jo mulle!), mut sit sainkin vaan tökerösti tekstarilla ilmotuksen, etten sittenkään saa sitä, argh!! Olin jo suunnitellu kaiken sen mukaan et saan sen työn, ku olin niin varma siitä, mut ei sit... Mut ehkä kaikki tosiaan järjestyy vielä : D...

  VastaaPoista
 8. Katri: Ei tuu, lupaan :D

  Reetta: Häät <3 Varmaan ikimuistoinen kesä tulossa. Vaikka on töitä niin onneksi on aina vapaatakin!

  Anonyymi: Rennosti kannattaa ottaa ;)

  emmi: Ehkä sitä vapaata osaa enemmän arvostaa sitten kun on paljon töitä ja vaan vähän vapaata :) Alkoi tekee mieli mansikoita..

  Senja: Eiköhän kesästä tuu lämmin, toivon ainakin niin!

  Maya: toivottavasti! Ja kesä menee aina niin kamalan nopeasti..

  Mirka: Joo lomailu ois kyl kivempaa jos ois rahaa :D Aika törkee työnantaja jos tolleen ilmottaa, höh! Mäkin haluisin just silleen et ois osa-aikaista työtä ja jatkuis vielä syksyllä.

  VastaaPoista