perjantai 2. maaliskuuta 2012

I'm so blogging this!

 Kuva on parin vuoden takaiselta blogiristeilyltä..

Hoi kaikki Turkulaiset bloggarit! Ja miksei tietty muutkin.. Alettiin jokin aika sitten juttelemaan Riikan kanssa, että olisi taas kiva pitkästä aikaa tavata muitakin turkulaisia bloggareita. Pari vuotta sitten tavattiin muutaman kerran vähän isommalla porukalla, mutta niistäkin tytöistä taitaa aika moni olla lopettanut bloggaamisen tai muuttanut pois Turusta?
Olen viime aikoina kuitenkin törmännyt useisiin turkulaisiin blogeihin, joten nyt esitän juuri teille kysymyksen: Kiinnostaisiko pieni miitti? Ei välttämättä mitään isoa, ihan vaikka vaan kahville, drinkeille tai jonkun luo viettämään iltaa? Olisi mukava tutustua uusiin samanhenkisiin ihmisiin, vai mitäs mieltä olette? Kokemuksesta voin sanoa, että harvemmin muita bloggaajia tavatessa ainakaan puheenaiheet loppuu kesken..

Ilmoittakaa kiinnostuksestanne vaikka kommenttiboxin puolelle, niin voidaan sitten pohtia, miten tätä juttua kannattaa alkaa suunnittelemaan. Anonyyminurkka oli kätevä näiden asioiden hoitoon, mutta sen toiminta on tainnut loppua jo?

7 kommenttia:

 1. Mä oon ainakin ehdottomasti mukana! :)

  VastaaPoista
 2. Oon miettinyt ihan samaa ja harmitellut, kun näkemiset on jäänyt! Jos vaan oon Turun suunnilla tällasen tapahtuessa niin oon ehdottomasti mukana :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaapi aika kivalta idealta. En tosin tiedä voinko laskea itseäni (ainakaan vielä) miksikään bloggaajaksi, kun tämä blogi on ollut vasta hetken pystyssä ja toinen kirjablogini sen sijaan sijoittuu ihan toiseen maailmaan ;)

  Mutta idea on hauska!

  VastaaPoista
 4. Kiinnostais, jos asuisin vähän lähempänä! :-D Jos ootte Nummelaan tai pääkaupunkiseudulle tulossa, niin kiinnostaa ;-)

  VastaaPoista
 5. Kiinnostais edelleen juu! Viime kesänähän oli tarkoitus jotain järkkäillä mut kesä vaan hävis... Ja sit syksy ja talvikin. :D (Tosin emmä oikeen tiä oonko ihan ikäloppu teidän nuorempien seurassa, hmmm.)

  VastaaPoista
 6. Krista: jee!

  Maya: Joo pitää yrittää sopia joku sellanen päivä että sulle sopis..

  Katri: Kyllä mä sut bloggaajaksi laskisin ;) Eikä se niin tarkkaa ole!

  noraa: Tai sun pitää tulla Turkuun!

  Jose: Joo vähän unohtui sillon kesällä.. Ja ethän sä niiin ikäloppu ole? Kai :D Mäkin kyllä tunnen itseni vanhukseksi kun perjtantaina tulee 24v täyteen.

  KAIKILLE! Ehdotuksia tapaamispaikoista jne otetaan vastaan ;)

  VastaaPoista
 7. Kuulostais hyvältä I´m in :)

  http://diamondsandlollipops.blogspot.com/

  VastaaPoista