sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Ihania housuja

J: Pakko vinkata teille .comin* tämän hetkisistä tarjouksista! Nyt lähtee esimerkiksi dr.deminin, Sisters Pointin ja Dieselin housuja aika halvalla!


Ylemmät ovat Dr.Deminin.. Niin ihania värejä! Mun tekisi niin kovin mieli tilata tuo mintunvihreät ja lilat. Vielä oli kokojakin yllättävän hyvin jäljellä, vaikka tarjous on enää pari päivää voimassa. Hintaa housuilla oli 30€, eli ei siis todellakaan olisi kallista..
Alempi rivi on Sisters Pointia. Tarjouksessa on mm. ihania hopeisia housuja, ihan vaan vinkkinä niille, jotka ihasteli Riikan näitä housuja. Nahkaset olisi myös aika kivat, mutta mä en itse "osaa" käyttää tuollaisia korkeavyötäröisiä..

Tuolta iltä* on löytynyt viime aikoina yllättävän paljon kaikkea kivaa, kannattaa käydä katsomassa! Jos ei olisi Budapestin matka tulossa niin saattaisin laittaa pienen tilauksen menemään..

3 kommenttia:

 1. Ää mä haluan ainakin noi mintun vihreet, hopeet ja nahkapöksyt :D Mulla on tääl vaihdossa jopa huimat 2 farkut messissä (mustat ja tummansiniset), että tarvettakin olis... :D

  VastaaPoista
 2. Noi mintunväriset on aika hienot! Vois käydä Cubuksessa koklaamassa niitä :P

  xx Heidi Caterina

  SearchingforLBD.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Noi on kaikki tosi makeita! Tekis mieli kyllä kanssa jotain tollasia spesiaalihousuja

  VastaaPoista