torstai 1. maaliskuuta 2012

dagenspaita, housut, rannekoru ja kaulakoru H&M
kengät Forever 21
laukku New Look
vyö Stradivarius
kello Century 21
sormukset JC

R: Tässä tän päiväset asukuvat jotka Jenna musta nopeasti otti! Päällä taas pilkuja, sentään vähän eri muodossa kun viimeksi. En muuten muista koska viimeksi olisin postannut asukuvia näin reaaliajassa.. Pitääkin varmaan parantaa tapoja, kun itse ainakin tykkään blogeista joissa on paljon päivän asuja. Ja vähän odotan sitä että ulkona on valoisaa ja ehtii useammin kuvailemaan! Nytkin oltiin liikenteessä kuuden aikoihin ja oli jo liian pimeä. No, varma kevään merkki on se että mun (meidän) synttärit lähestyy. Reilu viikko enää ja sitten tulee 24 vuotta täyteen. Hyi, ikäkriisi! Ensi vuonna päästäänkin sitten juhlimaan viisikymppisiä..

Mä teen nyt mustikkarahkaa ja sitten vois katsoa digiboksilta talletuksesta kaikkia rästiin jääneitä ohjelmia.. Heh, kamalaa kun on niin paljon muuta tekemistä ettei ehdi edes telkkaria katsoa. Hyvää yötä kaikille!

5 kommenttia:

 1. yyh just tollasia housuja olen kuolannut mutta ne on vaan kävelleet mua vastaan kadulla eikä kauppojen hyllyillä, pidä sinä rakkaistasi hyvää huolta <3

  VastaaPoista
 2. http://elamaa-enni.blogspot.com/2012/03/uutta-luettavaa-linkita-blogisi-blogeja.html

  Esittelin bloginne, kun olitte sen linkittäneet mulle :)

  VastaaPoista
 3. NJJ: Pidän varmasti ;)

  Enni: Voi kiitos linkityksestä! Sun blogi on myös tosi kiva :)

  VastaaPoista
 4. SilhouetteParisienne: Thanks, i love it too!

  VastaaPoista