tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystävänpäivä!


J: Tänään on taas se päivä vuodesta, kun kaikki pariskunnat sulkeutuvat neljän seinän sisälle tiiviisti toistensa kainaloon tai pahimmassa tapauksessa, meidän sinkkujen riemuksi, kävelevät ylisöpöinä ja onnellisen näköisinä kaupungilla käsikädessä, syövät kynttiläillallisen ravintolassa ja tulevat just sun eteen sinne leffaan istumaan. Niin ja tietysti halailevat ja pussailevat puolet siitä ajasta. Yök. T: Katkea Sinkku

No ei vaiskaan, en mä oo katkera, mutta sinkku kyllä! Siksi omistankin tämän päivän kaikille mun ihanille ystäville <3 Ootte parhaita! Illan vietän maantieteellisesti lähimpänä olevien ystävien kanssa, te muut ootte läsnä näiden kuvien kautta. Hauskaa ystävänpäivää kaikille.. Viettäkää ihana päivä!

Ps. En mä valittais, jos joku unelmien prinssi päättäis just tänään tarjota mulle kynttiläillallisen ja viedä vaikka leffaan!

4 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää! Nähdään lauantaina! :) -Piitu

  VastaaPoista
 2. Hyvää ystävänpäivää!

  Hei vaikka asun avoliitossa miehen kanssa niin meillä on tänään ihan tavallinen päivä. Itse olen kipeä ja mies on töissä. Ei ole tiedossa mitään ällösöpöilyä vaan siksi että on se ystävänpäivä. En oo koskaan oikein edes ymmärtänyt että miks just sillon olisi pakko värkätä jotain yliromanttista..

  VastaaPoista
 3. Hyvää ystävänpäivää!!

  VastaaPoista
 4. Piitu: Kiitos samoin:) Jee, niin nähdään!

  Reetta: Kiitti:) Jes, hyvä ettei kaikki ällösöpile;)

  Anonyymi: Kiitos!

  VastaaPoista