lauantai 4. helmikuuta 2012

Yökylässä

J: Viikonloppu on ollut tähän saakka aika onnistunut! Lähdin eilen suoraan treeneistä ajelemaan Turkuun, josta nappasin Riikan ja pari muuta kaveria kyytiin ja ajeltiin Saloon. Ehdittiin just ysiksi cittarille ja saatiin kaupasta sushiaineet! Ilta meni sitten pyykkiä pesten, sushia tehden (tulossa ohjetta kyselijöille myöhemmin!) ja juoruten.. Meidän vanhemmat on reissussa ja nukuttiin Riikan kanssa heidän sängyssä.. Virhe! Koko ajan kun toinen meinasi saada unen päästä kiinni, niin toinen aloitti taas puhumaan.. Ihan kun silloin lapsena, kun asuttiin samassa huoneessa!
Aamulla pirteinä laitettiin loputkin kirppiskamat kasaan ja auton sulattelun jälkeen ajettiin kirppikselle. Aarresaari oli paikkana ihan kiva ja henkilökunta vaikutti todella mukavalta, ihmisiä vaan oli aika vähän! Varmaan pakkanen sai jengin pysymään tiiviisti neljän seinän sisällä. Tienattiin me kuitenkin pöytärahat ja vähän ylimääräistäkin, eli ei mikään turha reissu. Paljon tavaraa kuitenkin jäi vielä vaille kotia.. Pitäisi laittaa niitä huutonettiin tai jonnekin, että saisi pois nurkista pyörimästä.


Kirppistelyn jälkeen mentiin vielä moikkaamaan Jannea ja Jakkea. Jälkimmäinen oli ihan vauhdissa kun näki meidät taas pitkästä aikaa. Muistoksi meille jäi karvaiset vaatteet.. Heitin Riikan bussille pari tuntia sitten ja kuvailin vähän samalla reissulla. Tai oikeasti en päässyt tosta pihasta pidemmälle, ennen kun sormet oli jo liian jäässä! Ihan hemmetin kylmä, mutta kaunista. Äsken nukuin pienet päikkärit ja yritin vähän siivoilla. Pian saan pari tyttöä tänne katsomaan Putousta ja Terra Novaa mun kanssa, eli loistava päivä jatkuu loistavalla illalla.. Toivottavasti muilla on ollut yhtä ihana viikonloppu!

7 kommenttia:

 1. Laita tänne myyntiin, tee blogikirppis

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Jenna tuosta viehättävästä sushin syönti kuvasta. Etkö ihmetellyt mihin se oli "hävinnyt" luonnoksesta? No mä poistin sen. Mutta olkoon nyt kun kerran julkaisit jo..

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kyllä tosi kivalta teijän viikonloppu!:) Itekin oon miettinyt tota aarresaaren "omatoimi pöytää", mut ajattelin et mahtaako tavarat mennä sitte niin hyvin myydyksi.:/ Ja Riikka, ei toi sushin syönti kuvaa oo paha!:)

  VastaaPoista
 4. mmm yummi!

  and such gorge pictures

  VastaaPoista
 5. nam nam nam!! suushi ♥

  come and visist my blog :)
  http://chicchoolee.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia ja kuulosti niin söötiltä toi teidän ei-unen-päästä-kiinni-saamis kohta :)

  VastaaPoista