torstai 2. helmikuuta 2012

Uutta H&M:ltä!

J: Tein jokin aika sitten pienen tilauksen h&m:lle ihan vain sen kunniaksi, kun maksoin vanhan laskun pois ja sillon sattui saamaan -10% alennuksen kaikista normaalihintoisista tuotteista. Sain paketin ekan osan käsiini eilen ja sieltä paljastui jotain aika täydellistä..


 Laukku on aika täydellisen kokonainen ja tykkään mustan ja ruskean yhdistelmästä.. Se imee kätevästi kirjan jos toisenkin, eli sopii loistavasti koululaukuksi! En aluksi ollut ollenkaan varma, että pidänkö sitä edes, mutta kai mä pidän! Riikka jo ilmoitti voivansa ottaa sen jos ei mulle kelpaa, eli ei se ilman käyttöä ainakaan jää.

Nyt jään odottelemaan tilauksen loppuosaa, josta pitäisi löytyä mm. yhdet housut ja hame! Teki hieman mieli lisäillä tänään taas sinne paketin mukaan vähän lisää kamaa, mutta maltoin mieleni.. Ulkona on -20 astetta, mutta en voi olla miettimättä kevät vaatteita! Ensi kuun jälkeen on jo huhtikuu, siistiä!

Mitäs tykkäätte laukusta?

3 kommenttia:

 1. Taitaa olla ihan ehtaa nahkaa, kun siinä riippuu tuo merkki?

  Hyvältähän tuo näyttää! ;)

  VastaaPoista
 2. Nuo värisävyt on kyllä just eikä melkein! Ton tyylistä oon jo pidemmän aikaa ettinyt, kuinka en oo voinut huomata tota H&M:n valikoimissa?! :D

  VastaaPoista
 3. Ihana laukku ja vielä aitoa nahkaa, tykkään :)

  VastaaPoista