tiistai 14. helmikuuta 2012

Uudet hiukset!

J: Ystävänpäivän kunniaksi  kävin laittamassa hiukseni kuntoon.. Eli siis tyvikasvu ja huonot latvat pois ja vähän uutta väriä. Lisättiin vaaleita raitoja ja tyvi värjättiin tällä kertaa vähän vaaleamman ruskealla kevytvärillä.. Tavoite olisi päästä siitä ällömustasta eroon!


Oli ne mustatkin (ja tummanruskeat) hiukset ihan kivat, mutta a) mua ärsytti värjätä tyvikasvua pois kuukauden välein ja b) katsottuani vanhoja kuvia, totesin näyttävän ihan hemmetin kalpealta jossain kuvissa, kiitos tummien hiusten ja vaalean ihon.. Jos nyt vähitellen pääsisin lähemmäs omia "ei minkään" -värisiä hiuksia! Mitään värinpoistoa en edes harkitse, hitaasti hyvä tulee..

Ystävänpäivään on kampaajan lisäksi kuulunut viimeisen (!!) harjoittelutunnin pitämistä, palautteen kuuntelua, tuntien seuraamista ja ilta ihanien tyttöjen seurassa.. Viihdytettiin itseämme mm. varaamalla ensi viikoksi Tukholman matka! Jee! Nyt minäkin pääsen sinne, eikä tarvitse katsoa vain kateellisena Riikan kuvia.

7 kommenttia:

 1. Tosi kaunis väri! Näyttää oikein luonnolliselta ja sopivalta sulle. :)

  VastaaPoista
 2. Noistatuli ihan supernätit! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla menossa ihan sama hiusten vaalennusprosessi :D ei vaan jaks jatkuvast värjää juurikasvuu piiloon :)

  VastaaPoista
 4. Milla: Kiitos paljon :>

  Nadja: Juu ihan tyytyväinen oon!

  Tuisku: Juu se värjääminen on ärsyttävää.. Pian ollaan molemmat blondeja!

  VastaaPoista
 5. Kauniit hiukset, sopivat sulle!

  VastaaPoista
 6. hei upee tukka! toi sävy sopii sulle täydellisesti :) mm itekin haluisin jollain tavalla ihan oman "eiminkään" värisen tukan takasin, vaikea vaan blondista luopua:D

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Kiitos!

  Senja: Joo uskoisin että blondista on vielä vaikeampi siirtyä takas omaan väriin!

  VastaaPoista