torstai 2. helmikuuta 2012

Tuplaonni

J&R: Kaksosten päivän kunniaksi mun ja Riikan lapsuuskuva, joka on tainut täällä blogissa vilahdella ennenkin;) Viime kerran jälkeen on kuitenkin tullut aika paljon uusia lukijoita, joten tässä se taas on. Mun ehdoton suosikki kuva koko lapsuudesta! Ei saa kysyä kumpi on kumpi, sillä en ole varma. Kaikilla on vähän omia mielipiteitä siitä..


Kirjottelin kaksosten päivästä viime vuonna vähän enemmän, postauksen voi lukea täältä. Hienoa, että meille kaksosillekin on oma päivä.. Lahjoja/kukkia tms ei vielä toistaiseksi ole näkynyt, eli niitä odotellessa! Me ajateltiin juhlia päiväämme vasta huomenna kun nähdään. Luvassa luultavasti juoruilua, saunomista ja tietty herkuttelua!

HAUSKAA KAKSOSTEN PÄIVÄÄ!

6 kommenttia:

 1. haha!
  tosta kuvasta tulee väistämättä mieleen kuva minusta ja serkustani! :) ollaan siinä varmaan aika saman ikäisiä kun te tuossa!

  meillä on serkun kanssa ikäeroa 2kk ja pienenä meidät puettiin aina mummun tekemiin (!!) samanlaisiin vaatteisiin, molemmilla tumma, paksu ja kihara tukka, oltiin ihan saman kokosia ja meitä luultiin aina kaksosiksi :D se oli kivaa!

  ollaan aina oltu hirmu läheisiä, vähän kun siskot, usein ollaa väitettykin olevamme siskoksia :) hih!

  nykyään ei näytetä enää kovin samalta, mä oon pitkä ja serkku on pätkä, tummat silmät ja hiukset kyllä on edelleen yhteinen tekijä.

  mun mielestä olisi ihanaa jos mulla olis sisko, varsinkin kaksonen :) mutta kyllä se serkkukin kelpaa<3

  oiiikein hyvää kaksosten päivää :)

  VastaaPoista
 2. Oon sataprosenttisen varma että tossa kuvassa on Riikka vasemmalla ja Jenna oikealla, näin niinkuin täältä päin katsottuna :)

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä anonyymin kanssa, Riikka oikeella ja Jenna vasemmalla... :)

  VastaaPoista
 4. Oii mä en kestä, miten ihmeessä ootte ollu noin samannäköisiä?! :D Mun veljet on kaksosia, identtisiä nekin, mutta ovat kuitenkin ihan erinäköisiä :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten söpö kuva!! Tosiaan on varmasti vaikea erottaa että kumpi on kumpi, niin samalta tuossa näytätte!

  VastaaPoista