torstai 9. helmikuuta 2012

Sama koti-ikävä ei minnekään, sydän kartalla palasina

J: Musajuttuja pitkästä aikaa! Jos on aikaa vain pariin, niin suosittelen näitä.. Laittakaa silmät kiinni, kuunnelkaa sanoja ja fiilistelkää..Jukka Poika julkaisi tänään uuden sinkun maaliskuussa ilmestyvältä levyltä ja tää tyttö oli jälleen ihan myyty.. Miten jollain voi olla noin täydellinen ääni? Ensi kesän isoin tavoite on ehdottomasti nähdä Jukka Poika livenä!

Olen kuunnellut koko illan molempia näitä repeatilla. Isoveljen biisi on ilmestynyt jo joulukuussa, mutta tänään vasta löysin sen kunnolla. Ajankohta ei voisi olla parempi, sillä oon tässä viime päivinä pohtinut aika paljon kotia, koti-ikävää, ja sitä, missä se mun koti oikeastaan sijaitsee.. Koti on ollut viimeiset 2,5v Raumalla, mutta maaliskuun alusta se ei enää ole. Sain ihan mahtavan työtarjouksen Salosta, ja nyt näyttää siltä, että tää tyttö vaihtaa alaa kolmeksi kuukaudeksi ja siirtyy päiväkotiin! Jännää. Työskentely opiskelun ohessa tarkoittaa järjestelyjä, kiirettä, stressiä ja joustamista, mutta myös aivan mahtavaa työkokemusta, uusiin ihmisiin tutustumista ja tietty sitä rahaa.. Kesällä voinkin ottaa sitten vähän rennommin ja siirtää toivottavasti koko elämäni Turkuun. Syksyllä olisi tarkoitus jatkaa opiskeluja sieltä käsin ja miettiä lisää, että mikä minusta isona tuleekaan..

Isoja, mutta toivottuja, muutoksia siis edessä. Raumaa tulen varmasti kaipaamaan. "Sydän kartalla palasina", niin kuin Isoveli toteaa.

8 kommenttia:

 1. En ollukkaan kuullu tota Jukka Poikaa vielä...kuulosti hyvältä! :)

  VastaaPoista
 2. tännekkin iski toi jukka poika! :)

  VastaaPoista
 3. KIITOS tuosta Isoveljen biisistä! Mä oon aina niin ulalla uudesta musiikista, etten ollut tota vielä kuullut... "Tanssi tai kuole" on ihan lemppari ja toi uusikin jättebra, nyt vaan ootellaan maaliskuun alussa julkaistavaa levyä! :)

  VastaaPoista
 4. Jukka Poika kyllä onnistu jälleen! Mäkin tässä metsästelen tälle vuodelle sen keikkapaikkoja, viime vuonna kerkesin näkemään kolmesti ja oli kyllä aivan uskomattoman hyvä joka kerralla :)

  VastaaPoista
 5. Tykkään kovasti teidän blogista. Oon seurannut sitä useamman vuoden, enkä ole tainnut kertaakaan kommentoida. :)

  VastaaPoista
 6. love the videos!

  www.aroundlucia.com
  www.aroundlucia.com

  VastaaPoista
 7. Minna: Juu se ilmestyikin vasta torstaina:) Ja todella hyvältä kuulostaa!

  laura: hyvä!;)

  Jose: Eipä kestä!:) Mäkin odottelen sitä levyä..

  Tupu: Mä en ole vielä ikinä nähnyt jukka poikaa livenä, vaikka aika monella keikalla olen juossut:D toivottavasti asia korjaantuu pian..

  riikka: kiva kuulla :)

  klara: <3

  lucia m: me too! my favourite songs at the moment.. :)

  VastaaPoista