keskiviikko 8. helmikuuta 2012

ruokaaa!

R: Pitkästä aikaa ruokapostaus! Pakko jakaa teidän kanssa mun tämän hetken suosikki salaatin ohje. Tämä on maailman helpoin ja nopein, eikä aineetkaan maksa kamalasti.


Tarvitset salaattia oman maun mukaan, rucolaa, kirsikkatomaatteja, paprikaa, mozzarellaa, pestoa, tonnikalaa ja salaatinkastiketta oman maun mukaan..  Ensin mozzarellat maustumaan pestoon, sitten salaattiaineet sekaisin, salaattipohja maustetaan salaatinkastikkeella (sinappinen toimii tosi hyvin rucolan kanssa!), tonnikalat ja pestossa maustuneet mozzarellaat sekaan ja NAM! Jos teen itselleni niin käytän vähän alle puoli purkkia tonnikalaa, en tykkää jos sitä on liikaa. Mozzarellaa ja rucolaa saa  sen sijaan olla mun puolesta ihan runsaasti..
Hyvää! Ja koska aineita jää aina, vaikka salaattia söisi kahtena päivänä, niin kolmantena voi vähän soveltaa ja tehdä samoilla raaka-aineilla pastaa. Mä laitoin simpukkapastan sekaan pestoa, mozzarellaa, tomaattia ja rucolaa, älyttömän hyvää sekin! Ja eipä tarvinnut moneen päivään käydä kaupassa, hih. Oon ehkä maailman laiskin käymään kaupassa..


Tykkäättekö te ruokapostauksista blogeissa? Mulla yleensä tulee nälkä kun näen blogeissa ruokakuvia, mutta kyllä tällaisista postauksista tosi hyviä ideoita ja inspiraatiota saa omaan ruoanlaittoon. Ja kuka muistaa kun kyselin vähän aikaa sitten ruokavinkkejä? Sain älyttömästi kommentteja, kiitos siitä, ja nyt olen jopa jaksanut itse kokkailla! Useimmiten teen just salaatteja, mutta ihan perusruokia (makaroonilaatikkoa, pastoja jne) oon myös tehnyt useammin kun ennen. En muuten ikinä voisi alkaa karppaamaan, tykkään liikaa pastasta!

Mitäs mieltä lukijat on ruokapostauksista?

10 kommenttia:

 1. Oh yummy...mä ainakin tykkään katsella ja/tai poimia reseptejä. :)

  VastaaPoista
 2. NAM kiitos vaan, onneksi kohta on jo ruoka-aika, tulisin ehkä muuten hulluksi....... :D

  VastaaPoista
 3. Eikä miten hyvän näköistä! Oon itse tosi laiska kokkaamaan itselleni, ja oon miettinyt että vois yrittää tehdä enemmän ruokaisia salaatteja kuin ihan ruokaa. Täytyy laittaa ainekset ostoslistalle ja lähteä kauppaan! :)
  Ja mä ainakin tykkään silloin tällöin lueskella ruokavinkkejä :)

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään ruokapostauksista! Lisää vaan niitä! :) Must on niin hankala miettiä, mitä syötäisiin, joten uudet ideat ovat enemmän kuin tervetulleita!

  VastaaPoista
 5. Juu joo lisää vaan ruokareseptejä :-) tykkään!

  VastaaPoista
 6. Mun vatsa ilmoitti just samalla sekunnilla olemassaolostaan kun aloin lukee tätä :) Tosi hyvän näköstä, pitää kyllä kokeilla!

  Ja joo, itse ainakin tykkään ruokapostauksista, vaikka niitä aika harvoin tulee omaan blogiin väsättyä. En välttämättä kopioi reseptejä suoraan, mutta niistä saa aina kivaa inspiraatiota omaan ruuanlaittoon.

  -Salla-

  VastaaPoista
 7. Onp herkkua! Tosi kiva kyllä lukea ruokapostauksiakin - ainoa miinuspuoli on, että tulee myös itselle nälkä!

  http://nuotinvieresta.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Oi ihanan näköstä salaattia! :>

  http://tilda-plan.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. Iina: Mullakin, taas.

  Minna: hyvä hyvä :)

  Sari: heh :DD

  Annika: Voi kiitos! Ruokaisat salaatit saa onneksi nopeasti tehtyä.

  Milla & AnsQ: Juu eiköhän niitä lisää tulee taas pian!

  Salla: Joo reseptit on vähän sama kun asukuvien kanssa blogeissa, saa hyvin inspiraatiota :)

  Maiski: Joo se on kyllä se huono puoli!

  Tilda: ja ihanalta maistuikin..

  VastaaPoista