sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Tampere

 J: Viikonlopusta selvitty! Hyppäsin eilen junaan ja ajelin Turkuun, jossa tapasin Riikan ja jatkettiin yhdessä matkaa Tampereelle. Tampereella Anna oli meitä vastassa ja Piitu tuli melkeen samaan aikaan Helsingistä. Anni liittyi seuraamme myöhemmin ja jengi oli taas pitkästä aikaa koossa, yhtä tyttöä lukuunottamatta!


Ihasteltiin Annan kämppää ja kahta riiviökisua, syötiin ihanaa kalawokkia, tuhottiin pullo valkkaria ja lopulta päädyttiin paikalliseen pubiin laulamaan karaokea. Tai siis Anna ja Piitu lauloi, ja hyvin lauloivatkin! Tuli ihan vanhat huittisajat mieleen;) Tänään syötiin kunnon aamupala, juteltiin ja puolen päivän aikoihin suunnattiin jo kohti juna-asemaa ja Turkua/Helsinkiä. Juna oli onneksi ajoissa ja minäkin ehdin hyvin vaihtaa Saloon menevään junaan.. Ilta onkin mennyt täällä porukoiden luona päikkäreitä nukkuessa ja lumimyrskyä ihmetellessä. Kiitos myrskylle, jäi sitten asukuvatkin ottamatta.. Se taisikin olla ainoa miinus tässä viikonlopussa, mulla ainakin oli tosi kivaa. Kiitos vielä tytöille kivasta viikonlopusta! Toivottavasti nähdään taas pian!


Ps. Mä en todellakaan oo mikään kissaihminen, mutta Annan kissat oli tosi söpöjä! Katsokaa nyt tota alempaa kissaa, aawww <3

3 kommenttia:

 1. woooow!! your blog is amazing my dear
  so much inspiration really nice
  keep posting!!

  X

  VastaaPoista
 2. Voi kun noi kisut on söpöjä! :)

  VastaaPoista