perjantai 17. helmikuuta 2012

pieces

J: Tässä vähän paloja viime viikon maanantaisesta asusta. En ole yksinkertaisesti ehtinyt postailemaan niitä tänne aikaisemmin, tässä on ollut niin paljon kaikkea! Näin perjantai illalla on kuitenkin ihan luonnollista viettää laatuaikaa blogin parissa..
Pakkanen lähenteli pitkästä aikaa nollaa, joten uskalsin laittaa shortsit ja sukkikset. Ja muutenkin voin pukeutua aika kevyesti, kun sitä matkaa yliopistolle/norssille on tosiaan se 200m, mikä muuten oli aika hyvä niillä kovilla pakkasilla.. Ei tarvinnut laittaa monta kerrosta housuja jalkaan ja käydä vähentämässä niitä ennen tunteja! Asusta sen verran, että paita on siis H&M:stä, shortsit Stradivaiuksesta ja sormukset Superupee/Glitter.

Kävin tänään tutustumassa tulevassa työpaikkasani ja ei vitsit ne lapset oli kivoja! Sain pojilta kasan rakkauskirjeitä ja kerran mua kosittiinkin. Hih! Harmi vaan, että kosija oli noin 20v liian nuori :( Ihan positiivinen fiilis jäi kuitenkin paikasta ja tulen varmaan viihtymään siellä seuraavat kolme kuukautta..
Nyt jatkan iltaani himymin parissa, heippa hei!

6 kommenttia:

 1. Ihanan kevyeltä näyttää shortsit pakkasten jälkeen! Tuo paitakin on jotenkin kivan kevyt että kyllä se kevät pakkasten jälkeen onneksi taitaa koittaa. Täällä tosin on tullut kaksi päivää nyt lunta.

  VastaaPoista
 2. Minne meet töihin? Onko se kesätyö, kerro lisää! :)

  VastaaPoista
 3. I checked your blog and I like it!!!
  Visit my blog and if u want we can follow each other!
  Have a great Saturday!
  www.thecurlylady.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. ihana toi paita :)

  http://u-nfabulous.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Anissa: Kiitti :>

  Reetta: Juu niin näyttää! Täälläkin on taas tullut lunta ihan liikaa:/

  Anonyymi: maaliskuusta toukokuun lto:n sijaisuus, eli ei kesätyö.

  lisa signorini: thanks!

  milja:kiitos!

  VastaaPoista