keskiviikko 22. helmikuuta 2012

På Båten

J: Terkut taas Tukholmasta.. Näitä Tukholmakuvia tulee nyt koko ajan, kun eka Riikka oli siellä ja nyt minä. Pakko kuitenkin pari kuvaa julkaista ihan vaan hauskan reissun takia! Koko matka meni aika mahtavasti, ellei lasketa ensimmäisen yön laivan keikkumista ja matkapahoinvointia.. Olin aivan varma, että pikku paattimme seilaa päin jäävuorta ja käy titanicit.. Mietittiin jo yön pimeinä tunteina, että otetaan lento takaisin Suomeen, niin epätasaista kyytiä oli.. Paluumatkalla ei onneksi keikuttanut enää yhtään niin paljon ja saatiin nukuttuakin.


Tukholma on kyllä ihan huippu! Siellä saisi kulumaan vaikka kuinka paljon aikaa, tuollainen muutaman tunnin visiitti ei riitä mihinkään. Kierreltiin Gamla stanissa, käytiin BK:ssä syömässä, pyörähdettiin muutamassa kaupassa, käytiin syömässä Riikan suosittelemia cupcakeja ja tietty kuvailtiin.. Tuliko muuten déjà vu -ilmiö tuosta yhdestä kuvasta? Olette saattaneet nähdä hieman samantapaisen vähän aikaa sitten jossain..


Tähän loppuun voisin avautua vähä tuosta Viking Linen asiakaspalvelusta.. Meillä kävi sellainen hauska juttu, että Salla löysi toisena iltana sängystään (patjan ja sängynreunan välistä) naisen alushousut, jotka siis eivät olleet kenenkään meidän kolmen. Vähän koko tilanne nauratti (mua ja Elinaa ainakin), mutta päätettiin silti aamulla menni infoon "valittamaan" asiasta, sillä eihän tuollainen kauhean kivaa ole.. Mentiin ihan hyvissä mielin ja puoliksi huumorilla siihen miehelle infoon kertomaan löydöstämme ja sanottiin, ettemme ole ihan tyytyväisiä siivouksen tasoon. Tämä asiakaspalvelija sitten saarnasi meille, etteivät voi tehdä asialla mitään enää, koska ollaan pian jo Helsingissä, ja että olisi silloin heti pitänyt pyytää siivooja paikalle ja perusteli tätä löytöä vielä sillä, että on ollut abiristeily. Ensinnäkin, meitä ei kiinnostanut, kenen alkkarit ne oli. Toiseksi, olisiko meidän pitänyt sillon yöllä kahdeltatoista lähteä infoon hakemaan siivojaa? Eipä tullut mieleen. Niin ja kolmanneksi, emme edes halunneet mitään siivoamista, pahoittelut olisi riittänyt. Nyt tämä tilanne päättyi siihen, että me melkein pyysimme anteeksi tältä mieheltä sitä, että tulimme kertomaan asiasta. Ei jäänyt niinkään kökkö fiilis niistä alkkareista, vaan siitä palvelusta, mitä saimme!

Se siitä avautumisesta, hyvä reissu oli kuitenkin. Tein pari kivaa korulöytöä Tukholmasta, voisin esitellä ne vaikka huomenna..

5 kommenttia:

 1. Ihana asu sulla tuossa kolmannessa kuvassa!

  Ja hyi, inhoan sitä kun laiva keinuu liikaa. Tulee huono olo enkä saa nukuttua. Hassua siinä on se että tykkään kuitenkin tosi paljon olla laivalla :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja noi cupcaket on niin suloisia! :)

  VastaaPoista
 3. Hahah, voi ei! Toi alkkarilöytö kyllä varmistaa sen, mitä oon aina ajatellut tosta laivojen siivoamisesta. Se on just sitä tasoa, et ruiskitaan vähän vettä sinne tänne ja pyyhitään, niin näyttää puhtaalta, vaikka oikeasti on ihan paskasta...

  Mitenköhän se, että just on ollut abiristeily, liittyy yhtään mitenkään mihinkään? Kai risteilyllä käyvät muutkin ihmiset käyttää alusvaatteita?!? :D

  VastaaPoista
 4. Reetta; Kiitos! Mä en ole koskaan ennen ollut laivalla niin, että se keikkuisi noin paljon..

  Mirette: Kiitos!

  Kaisa: Kiitti, niin on :)

  Salla:Niimpä.. Kai se abiristeily liittyi siihen, että on ollut normaalia kovempi kiire :D Mut ei se silti tarkoita sitä, että saisi siivota huonommin. Palkkais vaikka lisää siivoojia siksi ajaksi..

  VastaaPoista