lauantai 25. helmikuuta 2012

normipäivä

J: Huomenta! Tehtiin eilen tyttöjen kanssa pieni road trip Salosta Lohjalle katsomaan Astetta. Aika ex tempore reissu oli, mutta nehän on aina parhaita iltoja! Juotiin parit, tytöt lauleskeli karaokea ja tietty tanssittiin! Oli ihan hyvä keikka, vaikka ihmisiä oli meidän neljän lisäksi ehkä viisi, joista yksi heitettiin kahden portsarin voimin ulos..
En ole varmaan vuoteen oikein kuunnellut Astetta, mutta noi keikat on ihan parhaita! Vaikka ihmisiä on ehkä se alle kymmenen niin Aste vetää silti aina yhtä hyvin ja energisesti. Inhoan niitä esiintyjiä, ketkä alkavat löysäilemään ja vetävät keikan ihan puoliteholla, jos ihmisiä on vähän..
Keikan jälkeen tanssittiin hetki tyhjässä baarissa ja lopulta luovutettiin ja lähdettiin takaisin Saloon. Oli pakko säästellä voimia tälle illalle, sillä ollaan taas pitkästä aikaa menossa tyttöporukalla Salossa ulos, kivaa! Ennen sitä mun pitäisi vähän lueskella ja leipoa cupcakeja.. Taidan ehkä keskittyä tohon leipomiseen ennemmin, nyt ei oikeen yleisimmät  sairaudet ja niiden ehkäisy nappaa!

Millanen päivä sulla on tänään?

3 kommenttia:

 1. asun lohjalla ja meidän piti kavereiden kanssa tulla keikalle mutta vietettiinkin koti-iltaa..

  VastaaPoista
 2. Great pics!!! love them all!
  kisses!
  http://self-dressed.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Kiva et oli hyvä keikka! Toivottavasti oli muutenkin mukava viikonloppu :)
  Ja mukavaa alkavaa viikkoa (:

  VastaaPoista