tiistai 28. helmikuuta 2012

mainoksen orja


R: Jos ette vielä tosta uusimmasta Twitter-päivityksestä ole huomanneet, niin H&M:ltä saa nyt 10 prossaa alennusta tilauksesta ja vielä postikulut ilmaiseksi. Oli pakko laittaa tilaus menemään, mulla on muutama juttu ollut siellä ostoskorissa jo pitkään, niin nyt sitten tilasin kun sai ilman postikuluja. Mä en kauheesti tykkää tilata tuolta H&M:n nettikaupasta mitään nykyään, koska tyhmä maksaa postikuluja kun samat vaatteet usein löytyy tuolta liikkeestä puolen kilsan päästä. Yleensä jos tilaan, niin tilaankin sillon jos en löydä tilaamiani tuotteita kaupasta. Tämä oli nyt alennusten takia poikkeus..

Nyt tilaukseen lähti siis mintunvihreä neule, oranssi kynsilakka ja kultainen kaularengas. Värejä, värejä, värejä! Kevät saisi tulla jo, mä ainakin alan olemaan melko hyvin valmistautunut.. Toi neule näyttää varmaan älyttömän hyvältä vaaleiden farkkushortsien ja ruskettuneen ihon kaverina, can't wait! Mä menen nyt nukkumaan, vähän jo väsyttää kun olen kirjotellut tänään tota kandia reilut 10 tuntia... Ai miten niin ei olisi kannattanut jättää sitä näin viime tippaan.. Öitä!

Kuka muu myöntää käyttäneensä alennuksen hyödyksi?

P.S Tästä mainoksesta mä en saa senttiäkään..

7 kommenttia:

 1. Tekis niiiin paljon mieli kanssa tilata, mutta tili näyttää siltä, että pitäs pysyä ihan erossa. Kamalaa tällanen opiskelijaelämä :DD

  VastaaPoista
 2. Tilasin saman paidan ja kynsilakan!:D

  VastaaPoista
 3. Mä en kans nykyään tykkää oikein tilailla H&M:n nettikaupasta mitään, just postikulujen takia (ja vaikeempi kävellä hakeen paketti, ku mennä kauppaan!) ja ihan senkin takia, et ne on niin montaa kertaa lähettäny mulle ihan vääriä juttuja : D!

  Haikailin muuten ton saman vihreän neuleen perään, mut en ainakaan viel oo ostanu!

  VastaaPoista
 4. Maya: No on, mäkin mietin kauan voinko käyttää 20e noihin :D

  Jenna: höh, matkija!

  Mirka: Joo mulla ainakin oli vaikeuksia paketin hakemisen kanssa sillon kun asun yo-kylässä :D Onneksi nyt on vähän helpompi..

  VastaaPoista
 5. Tilasin ennen kun näin tämän :D

  VastaaPoista
 6. Vielä en ole käyttänyt, mutta onneksi sunnuntaihin asti on vielä aikaa :P

  VastaaPoista
 7. Jenna: Aijaa.. Twins!

  Tiia: Tilasitko? :) Mun paketti ois jo ärrällä odottamassa!

  VastaaPoista