sunnuntai 26. helmikuuta 2012

lievästi mustunut kana


R: Eilen oli ihan älyttömän mukava päivä! Mietin kauan että oonko tylsä ja kirjoitan koko illan kandia vai panikoinko sen kanssa myöhemmin ja lähden Saloon viettämään tyttöjen iltaa. Valitsin (onneksi) jälkimmäisen vaihtoehdon. Oltiin isolla tyttöporukalla yhden kaverin luona, kaikki parhaat kaverit kerrankin yhtä aikaa koossa! Katsottiin Putousta (väärä voitti!) ja herkuteltiin. Mä lähdin yhdentoista junalla Turkuun ja tarkoitus oli mennä ajoissa nukkumaan. Noh, suunnitelmiin tuli muutos kun täällä oli poikakaveri ystävineen laulamassa Sing staria.. Pojat lähti tästä meiltä aika pian baariin ja mä lähdin mukaan. Mentiin pitkästä aikaa Börsiin ja oli ihan älyttömän hauskaa. Ex tempore reissut on parhaita, ihan kuten Jennakin eilen totesi.. Mä join oikeesti enemmän kun koko alku vuonna yhteensä. (No joo, se ei kyllä ole paljon.) Me tanssittiin jätkien kanssa koko ilta ja lähdettiin vasta pilkun aikoihin Hesen kautta kotiin. Tänään ei ole krapulasta tietoakaan, oon vaan tosi energinen kun oli niin hauskaa ja rentouttavaa pitkästä aikaa. Tai sitten se johtuu niistä kossubattereista, hah...

Mä meen nyt tekemään meille brunssia, Janne oli ihana ja kävi kaupassa sillä ehdolla että mä teen ruoan! Otettiin muuten Jennan kanssa eilen asukuvat, niitä luvassa myöhemmin. Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

ps. Kuka tietää mistä otsikko on?

5 kommenttia:

 1. I checked your blog and I like it so much!
  Visit my blog and if you want we can follow each other!
  Have a wonderful Sunday!
  www.thecurlylady.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Oikea voitti, Hirviniemellä tuntuu pissi nousseen päähän kun on pärjännyt niin hyvin. (;

  VastaaPoista
 3. lisa signorini: Thanks! I'll visit your blog :)

  Anonyymi: aijaa, Hirviniemen huumori kyllä uppoo muhun ja on aina uponnut. Ja uskon että se toinen voitti lähinnä siksi että aku on jo kerran voittanut eikä sillä olisi muiden töiden takia aikaa tehdä keikkaa tarpeeksi..

  VastaaPoista
 4. Mulla tuli ihan kamala muffinssi-himo kun katoin tuota kuvaa!! Nam :) -Maija

  VastaaPoista
 5. TMH: Mullakin tulee joka kerta sen jälkeen kun katson näitä kuvia!

  VastaaPoista