sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Lazy weekend


J: Hieno viikonloppu. Ainoa ihmiskontakti oli facebookin ja whatsappin lisäksi kaupan kanssa, meikata en jaksanut ja hiuksetkin harjasin ekaa kertaa äsken suihkun jälkeen.
Olen enimmäkseen lueskellut matkakirjoja, katsonut Greyn Anatomiaa, syönyt suklaata ja käynyt pitkillä kävelyillä. Tänään innostuin raivaamaan kämppääni ja kaatopaikalle lähti pari jätesäkillistä roinaa ja yksi lipasto.. Että sellainen siivousvimma! Siivoamalla välttelin koulutehtävien kasvavaa listaa.. Vannoin itselleni, että tämän kuun lopussa kaikki rästijutut olisivat valmiit ja voisin keskittyä töiden ohessa vaan kandiin! Saa nähdä miten käy..

Nyt menen suihkun raikkaana puhtaiden lakanien väliin lukemaan kirjaa, voisiko olla parempaa tapaa lopettaa viikonloppu? Tosin ei Riikankaan tapa huono ole, hän lähti tänään poikakaverinsa kanssa Tukholmaan.. Kelpais mullekin!

5 kommenttia:

 1. Onks toi uus suklaa hyvää? Mä en oo uskaltanu vielä ostaa testiin!

  VastaaPoista
 2. Heii, tossa sivupalkissa toi sun kuva on upee! Toi hame on ihana :)

  VastaaPoista
 3. hei mäkin bongasin ton suklaan viikonloppuna kaupasta ja olihan se aikaisin että maraboukin tuo salmiakin ja suklaan yhdistelmän kauppoihin ;D ite tykkään fazerin salmiakkisuklaasta tosi paljon, niin varmaan totakin pitää maistaa! maraboun minttukrokantti on kuitenkin ollut aina ykkössuosikki, niin ehkä se löysi haastajansa ;D

  VastaaPoista
 4. pitäis itekki maistaa tota uutta suklaata, jos vaan uskaltaisin:-D

  http://janette-paivarinta.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Milla: ON!:D Mut mä tykkään aina suklaasta..

  jutta: kiitos:)

  Senja: jep niin oli! hyvää OLI!:D

  Janette: Kannattaa uskaltautua, hyvää oli :>

  VastaaPoista