sunnuntai 26. helmikuuta 2012

lauantainen asu


paita Monki
housut H&M
sormukset Fris&Company ja Forever21
kaularengas KappAhl
rannekoru H&M
kengät Ellos

R: Tässä eilisen asu! Kengät kyllä vaihtui baariin lähtiessä Nellyn korkoihin, pakko aina baariin lähtiessä saada kunnon korot, varsinkin jos on jätkäporukassa liikenteessä niin ei ole niin lyhyt olo. Ihmeen hyvin pysyin tuolla liukkaalla pystyssä niillä 13 sentin koroilla, mutta kyllä mä silti odotan että lumet ja jäät lähtee ja ei tarvitse koko ajan pelätä kaatumista.. Kauhistuin oikeen kun katsoin äsken millasta säätä ensi viikoksi on luvattu, huomenna aamulla on taas 10 astetta pakkasta, en kestä! Onneksi sitten muina päivinä pitäisi olla plussa.. Heh, Riikan säätiedotus..

Mun ensi viikosta tulee tajuttoman kiireinen, kun torstaina pitäisi palauttaa kandi ja se on aika hyvin kesken vielä.. En pysty kuvittelemaan että se on oikeasti melkeen valmis, hassua kun ei enää pian tarvitse kirjoittaa sitä. Tuskin kuitenkaan silti tulee tylsää, mulla on muutama ihan kamala tentti vielä tiedossa maaliskuussa.. Me aletaan nyt katsomaan How i met your motheria ja sitten ajoissa nukkumaan, moikka!

6 kommenttia:

 1. Heei mite sä saat ton letin pysymään? :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tukka! Meinasin just kysyä ihan samaa siitä, miten toi letti oikein pysyy :D

  VastaaPoista
 3. En oikeesti ikinä ois kuvitellut tykkääväni palloista, ellen olis tätä blogia lukiessani nähnyt niin ihania pallokuosiasuja :D Nyt vaan himoitsen itsellekin tuollaista paitaa :)

  VastaaPoista
 4. Täydellinen asu!! Täys 10 multa ainakin :)

  VastaaPoista
 5. Haa kun näin nuo ylläsi olevat housut H&M:llä, mietin vain, missä yhteydessä ne oikein voisi pukea. Ne oli jotenkin niin överit :D Mutta oot yhdistellyt kyllä tosi kivasti noi. Ei oo yhtään liikaa, vaan tuo kivaa särmää.

  Joo. Sellanen analyysi.

  VastaaPoista
 6. Suvi: Ei se oikeen pysynykään :S

  Maya: Kiitos! Ja ei se oikeen pysynyt..

  Annika: Aijaa :D Kiva kuulla!

  Laura K: Kiitos :)

  Katri: Hih, aijaa :) Mun mielestä noi sopii just baarireissuille!

  VastaaPoista