torstai 23. helmikuuta 2012

Jewelleries

J: Nyt niitä koruja, niin kuin eilen lupailin! Shoppailin Tukholmassa siis tosi vähän, kuvassa olevien rannekorun ja kaularenkaan lisäksi ostin vain Monkin kännykkäpussin hävittämäni tilalle ja Monkipehmolelutyynyn, miksi sitä ikinä kutsutaankaan!  Ei sillä, etten olisi löytänyt ostettavaa.. Matkabudjettini oli aika rajallinen ja lopulta se kaupungin ihastelu vei voiton shoppailusta..

Kaularengas on H&M:stä. Omistan melkein samanlaisen kultaisena ja oon käyttänyt sitä aika paljon. Hopea tuo vaihtelua!

Aivan täydellinen rannekoru Monkista! Tää on just sopivan kokoinen mun ranteeseen. Saa oikein tunkea, että se menee sinne, eikä varmasti putoa.

Miniunisieppari on JC:stä, sen ostin äsken kun kävin kaupungillla! Oon jo pidemmän aikaa halunnut tällaista nyt löysin! Tykkään.

Nyt ei tarviikaan ostaa koruja vähään aikaan. Eikä kyllä mitään muutakaan! Ostin alimman korun lisäksi tänään H&M:stä ihanan oranssin kauluspaidan, mutta en jaksanut kuvata sitä. Laitan sen varmaan illalla päälle kun lähden Turkuun, eli jos ehditään ottaa Riikan kanssa asukuvia, niin näette paidan samalla. Nyt mä yritän lukea vähän ja sitten sinne Turkuun, heippa!

Mitäs muuten tykkäätte koruista?

7 kommenttia:

 1. Toi rannekoru on kyllä tosi upee. Ja kaulakorutkin on kivat :) Mulla on aina ongelmana se, että mikään rannekoru ei pysy kädessä. Kaikki on jättikokoisia. :/ Siks oonkin tyytynyt ostelemaan lähinnä jättisormuksia. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihania koruja :) Tuo miniunisieppari on kivoin!

  www.littledragonfliess.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. kivoja! löytyyköhän kaularenkaita suomestakin?

  VastaaPoista
 4. Mie oon kanssa alkannu pitkästä aikaa innostuun koruista. Henkkamaukalle oli tullu tosi kivoja uutuuksia aika edukkaaseen hintaan (:

  http://tuplaongelma.blogspot.com/2012/02/kolme-varista.html

  VastaaPoista
 5. Siis toi unisieppari!! Ihan tajukiva.

  VastaaPoista
 6. emmi: mulla on vähän sama ongelma, mutta toi on yllättävän pieni ja pysyy kädessä!

  linda&sofia: Kiitoksia :>

  Anonyymi: Kiitos! En tiedä löytyykö, kannattaa käydä katsomassa :)

  Jenniemi: Juu niin on, Riikka postaili niistä aikasemmin:)

  AnsQ: Kiitti:)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana tuo "metallinen" kaulakoru! :) love it!

  VastaaPoista