perjantai 24. helmikuuta 2012

torstai

J: Lähdin eilen porukoiden kanssa Turkuun, haettiin Riikka mukaan ja mentiin äidin ystävän kampaamoon. Kaikilta muilta lähti hiukset paitsi multa! Mä sen sijaan keskityin kuvien ottamiseen ja hoitoaineiden osteluun..


Jos joku sattuu liikkumaan tai asustelemaan Uittamolla päin, niin siinä K-marketin kanssa on samassa rakennuksessa pieni kampaamo nimeltä jjhius. Halpaa hiustenleikkuuta naisille ja miehille, suosittelen!

Kampaajalta  suunnattiin Riikan kanssa keskustaan, jossa nähtiin Elina. Oltiin jo aiemmin päätetty, että pakko päästä pitkästä aikaa leffaan ja mentiin katsomaan Varasto. Siinä on pääosassa on mm. Minttu Mustakallio, joka on mun ehdoton suosikki suomalaisista naisnäyttelijöistä. Elokuvan tapahtumat perustuvat nimen mukaisesti varastoon. Juoni ei ollut kovinkaan ihmeellinen, mutta huumori oli ihan hauskaa! Leffan jälkeen mentiin vielä Auraan yksille vaihtamaan kuulumisia, Aura oli muuten aika kuollut paikka torstai-iltana.. Ja varmaan muutenkin.. Lähdettiin Elinan kanssa yöllä vielä takaisin Saloon, hauska ilta oli!

2 kommenttia: