tiistai 14. helmikuuta 2012

I stockholm äter vi kaka

R: Terkkuja Tukholmasta! Ja hyvää ystävänpäivää kaikille! Meidän reissu meni tosi hyvin, oli ihana olla vähän aikaa pois kotoa ja pois tietokoneelta, kotona ollessa miettii koko ajan vaan kandin kirjoittamista, nyt sai luvalla olla pari päivää miettimättä sitä..

 Photobucket
 Photobucket
 Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Lähdettiin reissuun siis sunnuntaina iltapäivällä, eka ilta laivalla meni rennoissa merkeissä, juotiin muutamat ja kuunneltiin humppabändiä. Aamulla herättiin aikasin syömään kunnon aamupala ja suunnattiin mahat täynnä kohti Tukholman keskustaa. Kierreltiin eilen Tukholman vanhassa kaupungissa, shoppailtiin ja löydettiin kahvila josta sai maailman parhaimpia cupcakeja. Illalla laivassa mentiin buffettiin syömään ja nukahdettiin ennen puolta yötä.. Mahtava reissu siis! Tein jopa muutaman aika mahtavan ostoksen. Oli muuten hauska lähteä reissuun kun lauantaina voitin illalla lotossa. Ei sentään mitään päävoittoa, mutta melkeen 100e kuitenkin, jes!

Ystävänpäivää me ei mitenkään erityisesti vietetä, vaan olisi tarkoitus lukea huomista varten yksi opiskelijakollegan kandityö ja aloittaa torstain tenttiin lukeminen. Illaksi olisi leffoja, makuunissa oli ystävänpäivän kunniaksi kaikki leffat euron, oli niitä pakko muutama vuokrata.

7 kommenttia:

 1. hienot kuvat, niistä tuli vaan kauhee nälkä!

  VastaaPoista
 2. Ostoksien esittelyä odotetaan!;)

  VastaaPoista
 3. mie rakastan Tukholmaa ! ja hei ei tuollaisia herkkukuvia saa laittaa, kun toiset täällä epätoivoisena painii sokerinhimonsa kanssa :-----D ostospostauksia kehiin joo !

  VastaaPoista
 4. Oi vitsi, mä en ole ikinä voittanut lotosta yhtään mitään :D

  VastaaPoista
 5. Hahaa, kiva toi lottovoitto : D! Pitäisköhän itsekin joskus kokeilla onneaan, en muista, oonko ikinä edes lotonnut nimittäin...
  Ja kivoja kuvia! Onneks pian pääsee itsekin vähäks aikaa laivalle rentoutumaan (ja syömään!) ton kandin tekemisen parista!

  VastaaPoista
 6. Muistatko tuon paikan nimeä missä kävitte kuvien mukaan sushia syömässä? Oliko maistuvaa?

  Oon menossa pian kanssa Tukholmaan, nii olisi kiva saada ruokapaikkavinkkiä. :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Kiitos!

  Jenna: :D

  Hanna: Tukholma on kyllä ihana.

  KIS: Heh, toi oli mun eka kerta kun voitin noin paljon, joskus tullut joku euro tai pari..

  Mirka: Juu se oli kyllä kiva päivän piristys! Harmi ettei nyt tullut sitä päävoittoa.. Mä lottoan melkeen joka viikko :D

  Anonyymi: Se on ihan vaan laivan buffetista! Eli sori, en osaa auttaa :S Mutta jos laivalla menette niin kannattaa mennä buffettiin, maksaa 33e ja siellä on vaikka mitä ihanaa syötävää! Ja juomatkin kuuluu hintaan :)

  VastaaPoista