tiistai 7. helmikuuta 2012

Hyvä päivä

J: Böö! Mulla oli tänään kokopäivä kutosten kanssa, eli sain ekaa kertaa harjoittelussa opettaa yksin koko päivän. Ihanaa vaihtelua pariharjoittelulle! Päivä meni ihan superhyvin ja nyt on todella hyvät fiilikset. Tällä viikolla on vielä pari tuntia liikkaa ja ensi viikolla loppuu koko harjoittelu. On se jo kestänytkin kauan!
Pääsin kahdelta ja yhden tunnin suunnittelun jälkeen riensin kotiin viettämään laatuaikaa tenttikirjan kanssa..


Kuvien ottamisen lisäksi tuli myös luettua vähän. Torstaina on taas tentti ja tuon kirjan lisäksi toinen odottelee vielä avaamista.. Aihe on ihan mielenkiintoinen, harmittaa vaan ettei taaskaan oo kunnolla aikaa lukea.. Tai no aikaa löytyisi, jos en pitäisi tällaisia muutaman tunnin mittaisia datailu- ja tv-taukoja! Tänäänkin olen katsonut jo salkkarit, Rillit huurussa, Simpsonit ja nyt katselen maikkarin uutta sarjaa, Helsingin herraa. Ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa ekan jakson perusteella..

Tv:n katsomisen lisäksi oon ehtinyt tässä kokoamaan pari kollaasia mun kevään suosikeista. Koitan joku päivä ehtiä postailemaan niitä tänne. Nyt ei ole mitään fiksumpaa asiaa, bye!

5 kommenttia:

 1. oon miettinyt, että ihmiset sai varmaan pelkkiä femmoja tenteistä ennen tietokoneiden keksimistä. ite ainakin lukisin ainakin puolet enemmän/tehokkaammin jos ei kokoajan pitäisi tarkistaa faboa tai uusia blogipäivityksiä:D

  tsemppiä tenttiin, itelläkin muutama hassu tulossa ihan pikapuoliin ... :s

  VastaaPoista
 2. Oi, kuulostaapa kivalta! Meillä (Helsingin OKL:ssä) on eka harjoittelu kolmantena vuonna eli mulla on se ens lukuvuonna edessä. Onneks nyt on ollut niin vähän koulua (3h vkossa) et ehtii tosi hyvin tehdä sijaisuuksia. :) Tälläkin viikolla oon neljä päivää eskariopena.

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi toi harjoittelu kuulostaa niin mielenkiintoiselta! Minkä ikäisiä tykkäät eniten opettaa? Miten vanhemmat, esim. kutosluokkalaiset suhtautuu "opeharjoittelijoihin"? :)

  VastaaPoista
 4. Hah, kuulostaa ihan mun tältä päivältä, kun ei oo ollut luentoja ja pitäisi kotona lukea tenttiin ja tehdä paria esseetä...Päivä kulunut mm. aamupalaan, lounaaseen, katsomalla Twilightia dvd:ltä, päiväuniin, datailuun... Oon mä onneksi vähän ehtinyt kirjoittaa tota esseetäkin (tai no aloittaa ainakin) mut sanaakaan en oo ehtinyt lukea tenttiin. Ja kohta on jo ihan iltakin, ni sit voikin hyvällä mielellä heittäytyä sohvalle lepäämään raskaan päivän jälkeen :D

  -Salla-

  VastaaPoista
 5. Senja: Haha, niin varmaan saikin!:D

  Milla: Ai teillä on vasta sillon, aika tylsää;) Onneksi sijaisuuksia voi aina tehdä..

  Tiramisuheidi: Se on ihan mielenkiintoista, vaikka välillä vähän väkinäistä, kun on pakko keksiä kaikkea "erikoista"..
  Tuolla norssissa kaikki oppilaat on niin tottuneet harjoittelijoihin, että ihan hyvin menee:)

  Salla: Hah:D Mun eilinen päivä oli myös hyvin samanlainen..

  VastaaPoista