lauantai 11. helmikuuta 2012

herkku aamupala ja ravintola vinkki

R: Ne joita kyllästyttää ruokakuvat voivat samantien skipata tämän postauksen..


Poikakaveri yllätti ja oli käynyt ostamassa aamupalatarvikkeita sillä aikaa kun nukuin. Oli munia, pekonia, croissantteja ja rahkaa, luksusta! Nyt on kunnon aamupala syöty ja pitäisi jaksaa kirjottaa kandia.. Tämän päivän kun vielä jaksaa niin sitten pääsee pienelle minilomalle Tukholmaan, jee.

Ruokakuvista vielä, mä en oo pitkään aikaan kuvannut kamalasti mitään muuta kun ruokakuvia, lähinnä siksi että mun viime päivät on sisältäneet enimmäkseen kouluhommia, kotona hengailua ja tietty sitä ruokaa. Jotkut tykkää ottaa luontokuvia, mä tykkään kuvata ruokaa! Ja nyt kun ruoasta puhutaan, niin pieni ravintola vinkki turkulaisille! Käytiin eilen syömässä Siipiravintolassa, poikaystävä on kesästä asti houkutellut mua sinne ja nyt vihdoin mentiin. Sieltä saa kuulemma turun parhaita siipiä. En ole oikeesti ikinä ennen syönyt wingsejä, joten en tiedä oliko ne parhaita, mutta älyttömän hyviä ne oli! Mun mielestä oli kyllä jotenkin tosi hassua syödä se koko safka sormin, vaikka eihän niitä millään haarukalla ja veitsellä edes pystyisi syömään.. No, hyvää oli kuitenkin ja varmaan mennään sinne uudelleenkin. Suosittelen muillekin, mukavan rento paikka!

5 kommenttia:

 1. Namnam tuli nälkä taas vaikka just söin aamupalan :D

  VastaaPoista
 2. girls,
  i really love your blog. but i can't understand a damn thing. ;p
  greetings from poland :)

  VastaaPoista
 3. AMAZING POST, I LOVE THOSE PICTURES! WOULD YOU LIKE TO FOLLOW EACH OTHER?
  XOXO,
  FASHIONHYPNTISED GIRL

  VastaaPoista
 4. Oi, Siipiravintola on mun suosikki! Mun on jo pitkään aikaan taas tehnyt mieli käydä siellä. Toinen hyvä paikka on Lone Star, Uffin lähellä. Siellä on joku päivä (en nyt muista) siipibuffet, eli siipiä ja ranskalaisia niin paljon kun napa vetää. Joskus kun halutaan mässäillä niin mennään sinne, mut muuten aina Siipiraflaan :)

  Me käytiin eilen poikkiksen kanssa Stefan's Steakhousessa "treffeillä" (ollaan seukattu 6 vuotta, mut käydään siis vieläkin suunnitelluilla treffeillä :D). Sitäkin suosittelen! Tosin lasku oli varmaan nelinkertainen verrattuna Siipeen, joten taitaa jäädä vähän vähemmälle se paikka :)

  VastaaPoista
 5. Nadja: Heh, mullakin on nälkä,

  godza: Thanks! Maybe you can use google tranlator?

  Fashionhypntised girl: thanks! I'll visit your blog, we'll see..

  Lise: Mä en ole kauan edes tiennyt että Lone Starista saa ruokaa, luulin että se on joku räkälä.. :DD hahaa, ei tässä montaa vuotta vielä turussa olekaan asuttu.. Pitääkin joskus testata toi buffetti! Ja mekin ollaan puhuttu että toi Stefan's pitäisi testata joskus, mutta se on kyllä vähän kallis.. Ehkä kesällä sitten kun köyhä opiskelija on varoissaan (aka kesätöissä..) :D

  VastaaPoista