maanantai 30. tammikuuta 2012

uutta luettavaa

R: Lupasin jo viikonloppuna esitellä mun suosikkeja teidän blogeista, mutta kestikin vähän kauemmin päättää ne suosikit. Nyt on hyvä aika tulla postailemaan kun katson salkkareita samalla tässä toisella silmällä.. Eli valitsin 5 suosikkia, nämä eivät ole missään järjestyksessä, yhtä kivoja kaikki!Petralla on kiva tyyli ja söpö blogi! Monipuolisia postauksia, teki mieli selata vaikka miten paljon postauksia taakse päin..

Miran tyyli on älyttömän kiva, olisinpa mäkin tossa iässä osannut pukeuta noin. Ja tosi laadukkaat kuvat tässä blogissa!


Milla kirjottaa tosi kivasti ja blogissa on sopivan monipuolisesti postauksia eri aiheista. Niistä musiikkipostauksista löytää aina jotain uusia helmiä!


Noran blogia olen seurannut jo pidemmän aikaa, ihan älyttömän kiva tyyli tytöllä! Ja hiukset myös. Ja se koiranpentu, en ehkä voi seurata tota blogia enää kun tulee kamala pentukuume.

Tämäkään blogi ei ole ihan uusi tuttavuus, mutta jostain syystä en ole pitkään aikaan muistanut lukea Mireten blogia, miksen? Mirette kirjottaa tosi kivasti ja kuvat on laadukkaita. Niin ja se koira on joku maailman söpöin.

Tässä siis viisi mun suosikkia, siellä oli kyllä älyttömän paljon muitakin kivoja blogeja! Kannattaa katsoa täältä lisää jos kiinnostaa. Ja saa linkata lisääkin blogeja, Jenna voi seuraavaksi valita omat suosikkinsa.. Onko nämä teille tuttuja?

8 kommenttia:

 1. Oi hei vitsi kun kiva ylläri oli bongata oma blogi täältä! Kiitos♥ :-)

  VastaaPoista
 2. Mulla olis teille postaustoive!:) Voisitteko tehdä samanlaisen postauksen kuin Lintu, eli kertoisitte molemmat teidän 10 lemppari/luottovaatetta? Olis tosi kiva nähdä teidän lemppari ja luotto vaatteita.:)

  VastaaPoista
 3. Voi että kiitos paljon! :-) Ja hei tosi kivoja nuo muutkin blogit!

  VastaaPoista
 4. Oioi, kiitos kunniasta ja kauniista sanoista! :)

  VastaaPoista
 5. Täytyypä tutustua näihin blogeihin :)

  VastaaPoista
 6. Hei ihanaa, kiitos :)

  Mä ihmettelinkin hetken että miksi sain niin paljon kommentteja, mutta se taisi johtua tästä :D hahaha. Jee!

  VastaaPoista
 7. Petra: Ole hyvä :)

  Anonyymi: DONE

  Senja: Juu :)

  Mira: ole hyvä!

  Milla: Ole hyvä vaan, olet ne ansainnut!

  Tiia: Suosittelen..

  Mirette: aijaa, kiva :)

  VastaaPoista