perjantai 13. tammikuuta 2012

tänään..


R: Sen jälkeen kun tänään aiemmin postasin olen syönyt joulusuklaita, tylsistynyt kun poikakaveri pelasi tietokoneella (se on nörtti) ja ottanut tylsyyksissäni kuvia omista jaloista (noin 25 kappaletta), käynyt kaupungilla hakemassa vuokrasopimusta ja huomannut että reissu oli turha koska Aktia oli mennyt tänään kiinni jo aikaisemmin , todennut että reissu ei ollutkaan ihan turha koska sain älyttömän hyvää sushia, ostanut Pearl Wandin, johon ihastuin kun ostin Jennalle joululahjaksi melkeen samanlaisen, todennut että sillä hinnalla kun Aussien shampoo ja hoitsikka maksaa suomessa saa jo melkeen halvat lennot Lontooseen, kuunnellut tämän biisin noin 15 kertaa, miettinyt etten ole varmaan koskaan aikaisemmin kirjoittanut näin pitkää postausta yhteen lauseeseen ja todennut että se ei ehkä nytkään ollut kamalan kannattavaa.

ps. kaikki kuvat otettu uudella putkella

5 kommenttia:

 1. Pearl wand on ihan paras! :) Sain sen aikoinaan testiin, kun se tuli markkinoille ja oon tykännyt ihan kamalasti. Oikeestaan en nykyään muita hiuslaitteita käytäkään kun tuota sauvaa :)

  VastaaPoista
 2. Heeei, miten sulla on noin ruskeet jalat.....

  T. Kateellinen:D

  Ja toi sauva on ihan sika kätsy! Aluks kyl napit palo aika herkästi.:( Toivottavasti sulla tuli se hanskas siin mukana? Ite sain ton sillon ku ne oli just tullu myyntiin, nii ei kuulunu vakiovarusteisiin se hanska.;)

  VastaaPoista
 3. oot ainakin ruskettunut reissussa!

  VastaaPoista
 4. Heihei, mistä Sushi? Ei mulla mitään pakkomiellettä ole kartoittaa Turun hyviä sushipaikkoja tms. :D

  -Salla-

  VastaaPoista
 5. Miffa: Juu toi on kyllä tosi hyvä.

  asraf: Oon katkera kun jalat vaan ruskettuu aina.. Ja onhan se, mä en onneksi oo onnistunu vielä kertaakaan polttaa sormia. Eli tuli onneksi hanska.

  Anonyymi: Kiitos, kai mä sitten vähän vaikkei sitä itse huomaa.

  Salla: Kadosushi kauppahallissa on <3. Sitä saa pe ja la myös wikken s-marketista!

  VastaaPoista