maanantai 9. tammikuuta 2012

täällä taas!


 R: Moikka kaikille! Me palattiin eilen illalla takaisin tänne kylmään koti-Suomeen, olisi tuonne lämpimään voinut vielä pidemmäksi aikaakin jäädä.. Nyt onkin ollut oikeen karu paluu arkeen, ulkona on liian kylmä, sähköpostit täynnä lukemattomia viestejä, kandin deadline lähestyy ja kylppärin nurkassa odottaa järjettömän korkea pyykkivuori (elättelin toivoja että Janne olisi tehnyt sille jotain sillä aikaa kun olin poissa, mutta ei se kuulemma yksin raskinut testata meidän upouutta pesukonetta. Halusi kuulemma antaa kunnian mulle, onpas ajattelevaista).

Laitoin äsken omani ja Jennan kuvat koneelle, aika tarkkaan 1000 kuvaa. Voisin vähän yrittää käydä niitä läpi ja postata jotain tännekin. Mitään erikoisia matkapostauksia ei tällä kertaa jakseta tehdä, sillä kaikki päivät olivat aika samantyylisiä, jos ei otettu aurinkoa, syöty tai lenkkeilty niin oltiin shoppailemassa.. Teidellä kyllä käytiin, oli aika huikea nousta lähes 3,5 kilometrin korkeuteen. Kuvia ja vähän ajatuksia Teneriffasta siis tulossa lähipäivinä, kunhan muilta kiireiltä ehtii! Oli muuten jo ikävä bloggailemaan!

7 kommenttia:

 1. Mikään ei muuten oo kauheampaa, kun se märkä rätti joka lämähtää päin näköä, kun palaa lomalta ja kämppä on ihan sekanen hullunmylly :D Oon nyt kahtena vuonna peräkkäin palannut ulkomailta silleen, että olen lähtenyt seuraavan 12 tunnin sisällä mökille viettämään juhannusta. Siistiä kun saa heittää matkalaukusta kamat pesukoneeseen ja toivoa et ne ehtii kuivua ennen kun pitää nakata ne laukkuun ja lähteä taas reissuun :)

  Mut tervetuloa takaisin vaihteeksi hieman talviseen Turkuun! Toivottavasti nähdään niitä lomakuvia pian :)

  -Salla-

  VastaaPoista
 2. Täytyy nyt heti kysyä että oliko se niin kauhea turistirysä kun kuvittelit? Terveisin minä joka lähtee maaliskuussa taas Kanarialle :D

  VastaaPoista
 3. Reetta, se oli turistirysä mutta ei yhtään kauhea! :)

  VastaaPoista
 4. hih tervetuloa tänne kylmään ! turussakin jo lunta ja eka kunnon pakkaspäivä taisi olla eilen :) tänään oli kyllä vaikea nousta aamulla sängystä ja lähteä kävelemään tonne kylmään talviaamuun :/ kun niin tottunut pyörällä aina kouluun menemään. no, pari päivää tätä pitää kestää ja kuulema alkaa lämpimämmät säät taas :)

  VastaaPoista
 5. hih tervetuloa tänne kylmään ! turussakin jo lunta ja eka kunnon pakkaspäivä taisi olla eilen :) tänään oli kyllä vaikea nousta aamulla sängystä ja lähteä kävelemään tonne kylmään talviaamuun :/ kun niin tottunut pyörällä aina kouluun menemään. no, pari päivää tätä pitää kestää ja kuulema alkaa lämpimämmät säät taas :)

  VastaaPoista
 6. asutko poikaystäväsi kanssa yhdessä? :)

  VastaaPoista
 7. Salla: kuvia tulossa :)

  Senja: Kiitos :) Kamalasti kyllä säät vaihdellut, tiistaina oli 15 astetta pakkasta ja torstaina kotimatkalla yliopistolta kastuin läpimäräksi vesisateessa..

  Anonyymi: Joo nyt tammikuun alussa muutin virallisesti tänne kun vanhan asunnon vuokrasopimus loppui.

  VastaaPoista