keskiviikko 11. tammikuuta 2012

New shoes!

J: Kirjoittelin itapäivällä jo twitteriin, että vihdoin mun Members.comilta tilaamani kengät saapuivat. Tai itseasiassa paketti saapui postiin jo viime viikon tiistaina, mutta tänään vihdoin pääsin hakemaan sen. Kolmesta kenkäparista kahdet olivat sopivat ja kolmannet hieman isot.


Kiilakorot olivat molemmat melko täydellisiä! Varsinkin ruskeat ovat todella hyvät jalassa. Mustissa korkoa on jopa 15,5cm ja sen kyllä huomasi.. Pakko varmaan totutella näihin kotona, ennen kun lähden liikenteeseen näissä. Sanoin jo kaverille, että nämä jalkaan ja baariin, siinä on mun pituusraja miehille;)


Nämä korkkarit tilasin vähän kokeilumielessä, sillä en ole koskaan omistanut yksiäkään kunnon piikkikorkoisia kenkiä. Haaveeksi jää yhä, sillä nämä olivat ehkä puoli kokoa liian isot! Jalka nousi kantapäästä ikävästi kävellessä, vaikka oli paksut sukkahousut jalassa. Aika harmi, sillä kengät on aika söpöt.. En jaksa alkaa palauttamaan yksiä 9€:n kenkiä, joten ajattelin myydä ne eteenpäin! Jos joku siellä ruudun toisella puolella olisi kiinnostunut näistä, niin mailia tulemaan kaksiyhdenhinnalla@gmail.com. Voin myydä ne 9€:llä (Nellyllä 45,50€!!+postarit jos joudun postittamaan ne. Jos useampi on kiinnostunut, niin korkein tarjous voittaa;) Kengät ovat siis kokoa 39. Mun koko on yleensä 38,5-39 ja nämä olivat siis vähän isot. Lisää tietoa täältä.


Haluisin niin kovin laittaa jommat kummat kiilakorot heti huomenna jalkaan, mutta ulkona vallitseva loskakeli ei ole ehkä mikään paras niille. Ei olisi kiva keräillä itseään sieltä maasta lumen ja loskan keskeltä!


Mitäs tykkäätte?

10 kommenttia:

 1. Ihania kenkiä! Ootko kokeillut laittaa noihin viimeisimpiin korkkareihin esimerkiksi irtopohjallista? Mulla ainakin se pelasti yhdet ihanat kengät palautukselta! :) Harmi että nuo ovat kokoa 39, muuten olisin voinut melkein ostaa! Oma jalkani kun on 38 ja 39 on jo ihan liian iso :/

  VastaaPoista
 2. täydellisiä!, varsinkin noi ekat :---)
  http://charmantrobe.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. täydellisiä!, varsinkin noi ekat :---)
  http://charmantrobe.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Noi ekat on kivat! :> toisilla en ehkä osais kävellä ja kolmannet tilasin itelleni myös, mut saa nyt nähdä koska otan ne käyttöön. En oo tottunu kävelemään tollasilla koroilla niin paljoa, mut ihanat ne kyl on! :>

  VastaaPoista
 5. Ihania kaikki! Oiskohan mulla sopiva koko, sillä ottaisin aikas mielelläni noi viimeset :D

  VastaaPoista
 6. mä kans ehdottaisin että kokeilet esim. sellasta geelipohjallista mikä tulee vain päkiän kohdalle :) auttaa huomattavasti! ettei jalka liu'u alaspäin kengässä. maksaa prismassa sen about 6-8e

  -jonna

  VastaaPoista
 7. Tosi kivoja kaikki. Mä kuolailen noita myynnissä olevia yksilöitä, mut mun jalka on kanssa joku 38 eli luultavasti noi olisi mullekin liian suuret :( Ihanat kyllä ovat!

  -Salla-

  VastaaPoista
 8. Mulla on nuo ekat ruskeat kans ja sit noi tokat beigeinä : >! Aika hyvä maku meillä. Noi ruskeet on mustakin kyl tosi hyvät jalassa ja on tullut usein käytettyä. Oon niillä pari kertaa kävellyt montakin tuntia putkeen eikä oo kauheesti jalat tulleet kipeeks tms.! Noi toiset tuntu mustakin vähän eriltä ku kiilakorot yleensä, varmaan johtui just tuosta korkeudesta : D.. Mäkään oo voinut vielä ees kokeilla niitä ulkona, tulis jo kevät!!

  VastaaPoista
 9. Tosi kivoja noi kaikki! Mä haluisin kans jotku uudet tarpeeks korkeet avokkaat, koska toinen mun lemppariavokkaista katos mystisesti lokakuussa matkalla baariin :D

  VastaaPoista
 10. Voi eiii miten ihanat noi ruskeet on. Niin suloiset :)
  Tiia

  VastaaPoista