keskiviikko 25. tammikuuta 2012

new in

R: Kirjoittelin viime viikolla korutilauksesta jonka tein lle*. Noo, ei ihan onnistunut se tilaus. Tilasin yhden sormuksen, paksun hopeisen "panssari"rannekorun ja hopeisen rannerenkaan ja sormuksen yhdistelmän. Kaikki näkyy tässä kollaasissa ylärivissä.. Rannekoru ja sormus+rannekoru yhdistelmä olivat molemmat ihan liian isoja mun käteen. Vähän epäilin että toi rannekoru saattaisi olla, mutta en olisi uskonut että molemmat on niin isoja. Haluaisin kovin jonkun tollasen rannkorun, mutta kaikki on oikeesti liian isoja mulle. Toikin tippui kädestä heti jos käänsin kättä vähänkin. Vaikken muuten mikään superlaiha olekaan, niin ranteet mulla on ihan tajuttoman kapeat. Ehkä jostain lastenosastolta voisi löytyä sopivan kokoinen.. Vähän harmittaa, olisin halunnut nuo..


Tämä sormus on siis ainut juttu jonka tilauksesta pidin, höh.  Onneksi tämä sentään on älyttömän kiva! Muut korut saivat lähteä palautukseen. En olekaan ennen palauttanut Nellylle mitään, mutta eiköhän ne rahat sieltä mun kortille palaudu..Onneksi oli ilmaiset postikulut, niin ei tarvinnut niistä maksaa mitään.


Pakko vielä tässä samassa esitellä mun uusi älyttömän ihana vartalovoide, Dermosilin porkkanarasva! Testasin joululomalla äitiltä tota ja ihastuin siihen heti. Tämä on täydellinen mulle, koska kuivuu nopeasti. Yleensä olen tosi laiska rasvaamaan ihoa, koska en jaksa odottaa sen kuivumista. Nyt reissun jälkeen mun iho on kuivunut tosi helposti, joten pakko on jotain rasvaa käyttää muuallakin kun kasvoissa. Tuoksusta ei uskoisi että tossa on porkkanaa, tuoksun (ja värin) perusteella tota voisi luulla ihan joksikin muuksi, jostain syystä mulle tulee mieleen The Body Shopin mandariinin tuoksuiset tuotteet. Mä en oikeen tiedä mistä noita Dermosilin tuotteita saa ostettua (kaupoista? apteekeista? no, netistä ainakin.), tämän sain äitin työkaverin kautta.

4 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä herkulliselle toi rasva :P En oo ennen kuullutkaa porkkanarasvasta :D

  VastaaPoista
 2. Dermosilia myydään pelkstään netissä dermoshopissa.

  VastaaPoista
 3. Carrot body cream, sounds nice! Never heard of it before! Love your ring!

  VastaaPoista
 4. Suvi: Toi on älyttömän tehokasta ja tuoksuu ihanalle!

  Anonyymi: Joo niin mä vähän ajattelinkin..

  TheMadTwins: I love my new carrot body cream, it smells sooo good!

  VastaaPoista