torstai 26. tammikuuta 2012

muutama kesäinen asu

R: Mä haluan jo kesän! Tai edes kevään.. Haluan käyttää jo farkkushortseja ilman sukkiksia, nahkatakkia, converseja, kaikkia kivoja toppeja.. Ei jaksa enää paksuja huiveja, pipoja, lapasia, talvitakkeja.. En pidä talvipukeutumisesta, enkä ole edes kahteen vuoteen vaivautunut ostamaan uutta talvitakkia (tai ompelemaan nappeja vanhaan..). Tässä vähän kesäistä pukeutumista reissusta.. Tässä on muuten sekaisin mun ja Jennan kuvia, kai te tunnistatte kaikista kumpi on kumpi?


Mun suosikki pukeutumisaika on varmaan loppukevät ja alkusyksy, se aika kun ei ole liian kuuma ja voi käyttää shortsit+neule yhdistelmiä, ohutta takkia ja värikkäitä housuja toppien kanssa. Talvella ei vaan jaksa panostaa samalla tavalla. Ja hieman talvella on ärsyttävä lähteä esim. kävellen yliopistolle kun alkumatkasta on kylmä, sitten on vähän aikaa sopiva ja loppumatkasta on tuskaisen kuuma. Ja sama jos menee kaupungille, kiva kierrellä kaupoissa lähes samassa asustuksessa kun hetkeä aikaisemmin on ollut jossain 10 asteen pakkasessa..

Noo, onneksi kevät tulee ennen kun huomaankaan. Tässä on niin paljon kaikkia kiireitä, että välillä jopa toivon että kevät ei tulisi niin nopeasti! Pian varmaan istun jo vappupiknikillä ja kiroan sitä etten tammikuussa opiskellut ahkerammin..

Ps. Linkatkaa blogejanne!

8 kommenttia:

 1. kesäikävä vaan voimistaa kun kattelee näitä kuvia! itekin oon jo niin kypsä talveen, en malta odottaa että se on ohi :) ja sama juttu talvitakeissa, kolmatta vuotta samalla paksulla ja käytännöllisellä mennään, ei huvita yhtään panostaa :D

  VastaaPoista
 2. Täytyy myöntää että vaikka oon jo monta vuotta (???) seurannu teijän blogia niin meette vieläkin sekaisin! Nyt taitaa onneks hiukset olla sen verran pituus ja värierolla että jotenkuten erottaa että kyseessä on 2 tyttöä :D

  Varmaan aika moni teijän ulkomaalaisista lukijoista elää uskossa että teitä on yksi! ?

  Ja ps minäkin haluan kesän!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vaan tästä kesähuumasta :D

  Oon alkanut jo niin haikailemaan kevyiden kesävaatteiden perään.. Kevät tule jo!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania asuja! Tuli kyllä hirveä ikävä kesää ja kesävaatteita :-D

  VastaaPoista
 5. Toi viimenen lookki on ihana! -Piitu

  VastaaPoista
 6. Oispa jo kesä! Mä oon niiin kyllästynyt talveen kans : (! Noiden sun mainitsemien seikkojen lisäks ärsyttää se, että hiukset on aina ihan kuivat ja sähköiset talvisin, yhyy! Mut se kevät tulee kyllä aina niin nopeasti lopulta, varsinkin nyt ku on niin kiireistä ja viikot menee ihan sikanopeesti!

  VastaaPoista
 7. Täälläkin haikaillaan jo kesän ja kevään perään. On ihan masentavaa, kun joka päivä käytössä sama paksu toppatakki ja jättihuivi. Keväällä voi pukeutua niin ihanan monipuolisesti. :)

  VastaaPoista