sunnuntai 15. tammikuuta 2012

löytöjä

J: Nyt niitä teneriffa ostoksia! Kaikki näistä oli alessa ja maksoi yhteensä alle 40€, joten shoppailuun mulla ei pahemmin mennyt rahaa tuolla reissussa. Näiden lisäksi raahasin Suomeen pullon viiniä ja useamman pullon sangriaa.. Ettei vaan pääse Espanja ikävä iskemään;)

Jakku Bershkasta. Kuvasta ei oikein huomaa, mutta harmaan joukossa on hopealankaa, joka kiiltelee kivasti. Sisäinen harakkani heräsi reissussa ja iskin silmäni melkein jokaiseen kiiltelevään vaatteeseen! Tämä oli lopulta ainoa, jonka ostin..

 Raitapaita Mango outletista. Kävin pari viikkoa aikaisemmin Barcelonassa Mangon outletissa ja totesin nyt saman jutun kun siellä.. Ihania vaatteita tosi halvalla, mutta ei oikein mun tyylistä! Sovittelin varmaan kolmia erinlaisia shortseja, mutta mitkään niistä ei oikein sopinut mun kropalle. Myös pari kauluspaitaa olivat ihan kivoja siellä henkarissa, mutta päällä aika pettymyksiä.. Pöh. Raitapaita oli kuitenkin superkiva ja niitä tarvitaan aina.


Neule Stradivariksesta. Kuva on huono. Kyseessä siis tämä sama neule, tosin nyt irtosi 15€ halvemmalla.. Malli on ihan täydellinen, vähän ylisuuri ja takaa hieman pidempi kuin edestä. Eikä kutita yhtään, niin kuin jotkut neuleet..

Farkkushortsit myös Stradivariuksen aleista. Ostin nämä vikana iltana, ensin valitettuani koko viikon Riikalle, että mun kaikki shortsit on rumia tai liian isoja! Nyt on ainakin ensi kesäksi farkkushortsit.. Ennen kesää ajattelin käyttää niitä sukkisten kanssa, pari kertaa ne itseasiassa on jo päässytkin päälle. Harmittaa ihan älyttömästi, etten oo ehtinyt ottaa yhtään asukuvia! Sain tosiaan joulupukilta kamerajalustan ja sen kanssa sais just hyvin kuvia täällä sisälläkin, mutta siinä on pieni ongelma.. Kamerajalusta on Salossa ja minä Raumalla! Torstaina meen kai taas Saloon, joten lupaan sillon (viimeistään) asukuvia. Niin ja jos muistais sitten ottaa sen jalustan tännekin..

4 kommenttia:

 1. harmaa neule on ihana

  VastaaPoista
 2. Ihan älyhienot farkkushortsit. Noilla kelpaa tepastella ja kesää odotella :)

  VastaaPoista
 3. All of these are awesome! Especially those trimmed shorts! <3 rad blog

  VastaaPoista
 4. anonyymi: niin on!

  Rosa: Jep, niin kelpaa:)

  kaitlyntru: yep they are!;) thanks

  VastaaPoista