tiistai 10. tammikuuta 2012

love

R: Mua odotti matkan jälkeen kotona yksi myöhästynyt joululahja. Sanoinkin jo tässä postauksessa, että esittelen poikakaverin antaman lahjan myöhemmin, koska se ei ihan ehtinyt jouluksi. Sain ennen aattoa Jannelta sinkkuelämän dvd-boksin ja tiestin että joku lahja on vielä tulossa, mutta en todellakaan odottanut mitään tällaista! Aattona sain sitten whatsappissa kuvan tästä lahjasta ja olin hieman yllättynyt.


Paketista paljastui Sigman AF 18-200mm F/3.5-6.3 objektiivi mun Canoniin, jee! Olin joskus poikakaverille sanonut, että haluaisin tämän objektiivin ja jotain selittänyt miten kätevä 18-200mm putki olisi esimerkiksi reissussa, mutta ajattelin että uudesta objektiivista olisi turha edes haaveilla vähään aikaan.. Tamronilla ja Sigmalla on kyllä näitä putkia ilman kuvanvakainta, mutta olin nimenomaan päättänyt että joskus kun putken ostan niin haluan kuvanvakaimella. Ja nyt sain sen lahjaksi, ihan mahtavaa! Tuo on kuulemma samalla osa synttärilahjaa. Ja jos multa kysytään niin samalla osa tämän vuoden joululahjaakin! On mulla kyllä aika ihana poikaystävä.

Tällä putkella otettuja kuvia saatte joskus kun ehdin mitään (valoisaan aikaan) kuvaamaan.. Eli toivottavasti mahdollisimman pian kun saan ton kandin teorian kirjoitettua loppuun. Olin tänään jo 8-13 yliopistolla ja pian pitäisi lähteä takaisin vielä valtio-opin luennolle, kiva päästä taas takaisin arkirytmiin! Nyt makaroonilaatikko pois uunista ja syömään, sitten Publicumille. Moikka!

5 kommenttia:

 1. Mä en sitten tajua mitään noista objektiiveista! :D Eihän mulla ole ollut järkkäri kun vasta muutaman kuukauden, mutta silti... Ehkä pitäs ajan kanssa opiskella noita juttuja! :P

  Odotan innolla kuvia tolla uudella objektiivilla! :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on ollut järkkäri kohta pari vuotta, eikä mulla ole mitään käsitystä objektiiveista..:-D Tai on mulla jonkinlainen käsitys. Luulen, että toi 200 on hyvä luku tossa objektiivissa? Että pystyy zoomailemaan hyvin. Onkohan se niin?

  VastaaPoista
 3. Voutsi mikä lahja! Hyvän poikaystävän oot valinnut :DD

  VastaaPoista
 4. Milla: Sitten opettelemaan vaan, ei ole vaikeaa :)

  AnsQ: Joo, siis tuolla saa vähän kauemmas kuvattua kun normaalilla kitti putkella, joka mulla oli 18-55mm. Lisäksi omistan 55-250mm, mutta sen kanssa on vaikea ottaa kuvia esim. sisällä ihmisistä kun pitäisi päästä kauas kuvattavasta kohteesta. Siksi tuo 18-200mm on hyvä, saa kuvattua sekä lähelle että kauas. Se siis lyhyesti tosta :D

  Maya: Heh, juu tosiaan valinnut ;)

  olgi: Juu ihana lahja ihanalta mieheltä!

  VastaaPoista