lauantai 14. tammikuuta 2012

lomakuvia

R: Tässä olisi eka satsi Teneriffan kuvista ja vähän mielipiteitä matkakohteesta.. Meidän matkan tarkoitus oli rentoutua, joten enimmäkseen otettiin aurinkoa, syötiin ja käveltiin pitkin rantakatua muiden turistien joukossa..

Photobucket
 Photobucket
Photobucket
Photobucket

Kokonaisuudessaan Teneriffa ja Playa de las Americas olivat positiivinen yllätys. Ja ennen kaikkea se lämpö yllätti. Muistan kun joskus täällä blogissakin pohdittiin matkakohdetta niin monet sanoivat että ei siellä mikään auringonotto sää ole. EIPÄ! Meillä taisi käydä hyvä tuuri säiden kanssa, sillä kyllä siellä joka päivä pystyi aurinkoa ottaman.. Parina päivänä oli vähän pilvisempää, mutta ei todellakaan mitenkään häiritsevästi. Sillon kun ei jaksanut makoilla rannalla tai auringossa tai kun aurinko oli pidempään pilvessä, pelailtiin hotellin kentällä korista tai käveltiin siellä "kaupungilla". Iltaisin tuli tietenkin vähän viileäpää, oikeastaan silleen kun Suomessakin joskus loppukesästä.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tiedettiin että turisteja (ja suomalaisia) tuolla on paljon, eihän siellä muuta oikeen olekaan, mutta ei sekään oikeastaan häirinnyt mitenkään. Tietty ne ravintolan sisäänheittäjät on tosi raivostuttavia ja ne suomenkieliset ruokalistat vähän kyseenalaisia, mutta onhan niitä muuallakin. Ravintolat oli tuolla ihan hyviä, käytiin joka ilta jossain syömässä ja vaan yhtenä päivänä ruoka oli pahaa. Myöhemmin kun miettii niin olisi pitänyt heti valittaa siitä, en ole ikinä elämässäni syönyt niin huonoa pastaa. Keskimäärin meidän ruoat maksoi juomineen (limsa/vesi) noin kympin per annos, on tuolla siis jonkin verran halvempaa kun Suomessa. Ja niitä kauppojen halpoja limsoja, viinejä ja minicroissantteja tulee ikävä..

 Photobucket
Photobucket
 Photobucket
 Photobucket
Photobucket
Huom! Jos koripallo jää jumiin renkaan päälle, älä yritä heittää sitä alas lenkkarilla. Ja jos teet niin, tarkista ensin ettei ketään ole näkemässä. Nauratettiin koko allasalueen ihmisiä kun kävi pieni vahinko. Onneksi ystävälliset brittipapat tulivat auttamaan..

Voisin harkita reissua Kanarian saarille uudestaankin, mutta tonna Americakseen en ehkä ihan heti lähtisi uudelleen (tai ehkä jos joku muu maksaisi matkan). Se tuli nähtyä. Ehkä sitten joskus kun on lapsia jotka osaavat arvostaa mm. niitä vesipuistoja.. Mutta esimerkiksi jollekin toiselle saarella voisin matkustaa jos halvalla pääsisi! Onhan tuo hyvä talvilomakohde jos budjetti on rajallinen tai ei pidä super pitkästä lentomatkasta. Tai jos haluaa että ruokalistat on suomeksi, heh. Aaah, haluan takaisin jonnekin lämpimään!

7 kommenttia:

 1. Mäkin haluun jonnekkin lämpimään! Ihan hirveä matkakuume tällä hetkellä :D

  VastaaPoista
 2. oii ihania kuvia. me ollaan just kattomassa kaverin kanssa äkkilähtöä ja mietittiin kanariaa, mutta epäiltiin juuri säätä että onko siellä lämmin! mutta ´näköjään teitä ainakin onnisti!:))

  VastaaPoista
 3. Vau mikä peppu tummemmalla :)

  VastaaPoista
 4. mulle iskee ihan törkeä etelän matkakuume, kun katsookin lomakuvia ! vielä Jennan Barcelona postaus päälle, niin se on (rahan)menoa kohta :s

  VastaaPoista
 5. Mii: Mullakin vaikka just olin!

  Senja: Joo ilmeisesti meillä kävi tuuri :)

  Haidi: kiitos, kuumeilua ilmassa täälläkin, taas!

  kaisa: et oo ainut :D

  Anonyymi: hahhaa :D ootko joku tuttu vai muuten vaan stalkkaat peppuja?

  Hanna: Tekis mieli varata uusi reissu, tulee vaan ikävä lomalle kun kamalasti hommia ja niin paljon hyviä (lämpimiä) muistoja reissusta..

  VastaaPoista