torstai 19. tammikuuta 2012

Kuulumisia


J: Vähän kuvia viime päiviltä! Ostin Kapphalista ihanan kaulakorun 3€:llä.. Yritin bongailla tuollaista koko loman niin Salosta, Turusta, Barcelonasta kuin Teneriffaltakin ja lopulta löydän sellaisen Raumalta. Kerrankin näin! Feikkiuggit ja kellokoru on taas pitkästä aikaa päässyt käyttöön ja lakkasin kynnetkin viime viikolla. Pienet jutut piristää kivasti arkea! Sovittelin eilen karvahattua, se ainakin olisi piristänyt mustaa asua, mutta totesin sen olevan vielä liian vähän lämmin käytettäväksi..

Viikko meni aika nopeasti. Liian nopeasti! Päivät on viime aikoina mennyt aika samaa kaavaa. Aamulla Norssille pitämään tunteja tai seuraamaan muiden tunteja, iltapäivällä seuraavan päivän tuntien suunnittelua ja illalla oon ollut joko valmentamassa, lenkillä tai ihan vaan hengaillut kotona. Oon vihdoin oppinut tekemään kaikki hommat siellä koululla ollessa tai heti kotiin tullessani, jotta iltaisin voisi ottaa ihan rennosti ja tehdä omia juttuja.. Oon ollut ehkä vähän liiankin rennosti, ups! Nyt pitäisi nopeasti jatkaa tuon viimeisen kuvan juttua, eli pakkaamista! Otan pian (oho, siis todellakin pian, tulee kiire!) suunnakin Turun ja Salon.. Huomenna on siis vapaapäivä opettamisesta, eli lukupäivä! Voin lukea Salossakin, joten nyt sinne! Heippa ja pahoittelut erittäin epäloogisesta postauksesta..

4 kommenttia:

 1. Oijjj, miten kiva kaulakoru! Pakko huomenna rynnätä KappAhliin katsomaan kevään uutuuksia ja alerekkejä. :D

  VastaaPoista
 2. Ai liian kuuma pipo.. meijän koulussa oli tänään yks oppilas koko päivän karvahattu päässä.. ihmettelin hiukan, koska pajalla työskennellessä harvemmin tulee kylmä :DD mut ilmesesti se oli tarkotus olla tyylikästä.. :) eli karvahattu päähän vaan ja oppitunteja pitämään ;)

  VastaaPoista
 3. you have great photos.

  bigboystyle.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Viivi: Löytyikö mitään?:D

  Tuisku: Hyi, tulee kuuma kun ajattelenkin:D

  Jordan W.: Thanks!

  VastaaPoista