tiistai 31. tammikuuta 2012

Kaikki hyvin, mut paremminkin vois olla


J: Tänään olen ihaillut taas ihanaa auringonlaskua, syönyt viimeiset sunnuntaina leipomani kaurakeksit, lukenut kirjaa ja vältellyt tuntien suunnittelua, suunnitellut tulevaisuutta ja kuunnellut Apulantaa.. Jep, Apulantaa. Oon saattanut joskus täällä blogissa mainita mun kieroutuneesta musamausta. Kun muut kuuntelee innoissaan joko uusimpia hittejä tai kaikkea wannabehipsteri musaa, minä kuuntelen tyytyväisenä Cheekiä, Astetta, Nopsajalkaa, Jukka Poikaa, Palefacea, Brädiä, Kymppilinjaa.. Sain kuulla pari viikkoa sitten jopa 6.luokkalaisilta, että oon tosi nolo, koska soitin musatunnilla Asteen Poikkeus sääntöön -biisin. Joo, mutta siis siihen Apulantaan. Kuuntelin sitä joskus "teininä" aika paljonkin ja viime vuosina se on vaan jäänyt. Tänään terveystiedon ryhmätyötä tehdessä tuli juttua Apulannan Ilonasta ja sen kuunneltua taisin kuunnella pari muutakin biisiä Youtubesta! Parempaa, mitä muistin! Hassua huomata, että vielä monen vuoden jälkeenkin muistan joitan sanoituksia ulkoa.

Kaiken muun lisäksi olen varannut tänään kirppispöydän! Mennään Riikan kanssa ensi lauantaina Aarresaareen myymään meidän kamoja. Aaaresaari on siis suht uusi kirppis Salon keskustassa. Eli salolaiset ja miksei muutkin, tulkaa paikalle! Myyyntiaika alkaa kymmeneltä ja kestää kolmeen. Saa nähdä mitä kaikkea kaivan kaapista ja varastosta sinne mukaan.. Pikkuhiljaa pitäisi päästä kaikesta rojusta eroon, sillä toukokuussa on (toivottavasti) edessä muutto uuteen kaupunkiin!

Voisin kuunnella vielä yhden biisin Apulantaa ja sitten alkaa nukkua. Huomenna on taas pitkä päivä edessä, öitä kaikille ihanille lukijoille ja stalkkaajille! :)

3 kommenttia:

 1. Minne sä oot muuttamassa? Ja miksi? Jos saa kysyä.:D

  VastaaPoista
 2. Apulantaa ei ole kyllä tullut kuunneltua pitkiin aikoihin :P

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Jonnekin!Pois Raumalta. Kyllästyttää;)

  Tiia: Juu ei :P

  VastaaPoista