maanantai 2. tammikuuta 2012

joulukuun shoppailuja

R: Vuoden 2011 viimeinen shoppailusaldo näyttää tällaiselta..

vaatteet 28e

kengät 57e


laukut 10e


asusteet 14,4e


kosmetiikka, kynsilakat, hiusjutut yms. 14eTuollainen nätti summa meni rahaa, melkeen kun ois suunniteltu juttu, heh. Siis oikeastihan tuo summa vähän hämää, ne in* kengät oli niin halpoja. Ostin joulukuussa viidet kengät 57 eurolla, se on jo aika hyvin! Kenkien lisäksi ostelin aika paljon joululahjoja, jotka ei kyllä näy tässä laskelmassa ja lisäksi maksoin H&M:n tilauksen ja tilasin Elfiltä vähän halpoja meikkejä. Sellasta.. Laskin samalla koko vuoden 2011 shoppailusaldon, kokonaissumma oli aika sama kun vuonna 2010! Ehkä voin senkin julkaista täällä reissun jälkeen joku kerta..

En tiedä julkaisenko näitä summia täällä blogin puolella enää tänä vuonna, mutta ehdottomasti jatkan ostosten ylös kirjaamista. Suosittelen muillekin, myöhemmin on hauska (tai ei niin hauska) katsoa mihin on tullut tuhlattua! Tämä postaus on muuten ajastettu, en mä tällaisia reissussa kirjoittelisi..

4 kommenttia:

 1. kenkiä olet kyllä ostanut tosi halvalla!

  VastaaPoista
 2. Joo välillä itekkin katselen mun ostoksia, joista oon bloggaillut joskus kauan sitten ja teen ihan uusia löytöjä mun vaatekaapista :D

  VastaaPoista
 3. Oispa munki kuukauden shoppailusaldo joskus tollanen sopiva :p

  http://tilda-plan.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: todellakin :)

  Maya: Se on kätevä!

  Tilda: Ei munkaan aina näin sopiva ole.. :D

  VastaaPoista