sunnuntai 29. tammikuuta 2012

ite tein


R: Tein ekaa kertaa elämässäni sushia! Ja nam, tuli tosi hyviä. Ei ne mitään kauniita ole, mutta älyttömän hyviä silti. Veikkaan että tästä tulee tapa, sillä makisushien kääriminen oli helpompaa kun luulin..Sushi on kyllä ihan tajuttoman täyttävää, ei jaksettu syödä kaikkea. Eli jee, tiedän mitä syön huomenna lounaaksi.

Leikin tänään myös parturia ekaa kertaa ikinä, leikattiin Jannen hiukset melkeen kaljuksi. Tuli sellanen söpö 3mm siili. Olin ensin vähän ajatusta vastaan, mutta ihmeen kivat niistä tuli. Ja pehmeät! Hiukset onneksi kasvaa nopeasti takaisin, miesten ainakin on helppo tehdä tuollaisia kokeiluja.. Nyt ei ehkä olla Jannen kanssa enää joka paikasta myöhässä, kun sitä siilitukkaa ei tarvitse pahemmin laittaa. ennen lähtöä. Yleensä herralla on mennyt hiustenlaitossa kauemmin kun mulla.

Mä taidan nyt jatkaa tätä sunnuntai rentoilua. Pari kertaa on tänään(kin) meinannut epätoivo iskeä kun oon miettinyt miten kamalasti mulla on hommia (opiskeluun liittyen ja vähän muutenkin) seuraavalle parille kuukaudelle. Ehkä mä kaikesta selviän, pitää vaan muistaa välillä ottaa rennosti ja tehdä vaikka sushia, hih.  Moikka!

9 kommenttia:

 1. Oi nam, sushi on niin herkkua. Mä en ole koskaan tehnyt itse, mutta jos olet sitä mieltä ettei se ole hankalaa, voisi joskus koittaa!

  Meilläkin leikittiin parturia tänään kun minäkin käsittelin mieheni hiuksia :) 10cm lähti!

  VastaaPoista
 2. Oo mun on pitänyt tehdä sushia jo kauan, nää on aika hyviä inspiraatiokuvia :D Nom!

  VastaaPoista
 3. Mikä siinä on, että miehillä kestää tukan laittaminen kauemmin kuin naisilla :-D Jokseenkin naurettavaa vaikka hyvähän se miehenkin on peiliin kattoa.

  VastaaPoista
 4. cute!!!

  http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. OPETA TÄMÄ MINULLE. Heti. :D

  VastaaPoista
 6. Mulla on ollut tuo sama ahdistus eikä asiaa oo auttanut yhtään se, etten oo oikein ehtinyt(/jaksanut) synttäreiden takia tällä viikolla niitä opiskelujuttuja tekemään : D... Mut nyt alkaa taas uus viikko, ehkä tää tästä! Ja kevät tulee tosi nopeesti kuitenkin, enää muutama kuukausi, jee : >!

  VastaaPoista
 7. Hei tee ihmeessä joku kuvapostaus tosta valmistuksesta! Mulle on ollut jo parin vuoden projekti että opettelen kanssa itse tekemään näitä herkkuja, mut aina on jäänyt kokeilematta :) Taas joku sai näyttämään tän NIIN helpolta, kun noi näyttää musta ainakin todella onnistuneilta ja hyviltä!

  -Salla-

  VastaaPoista
 8. Jenna, eiks Salista saa aina joskus sushia? näin oon kuullu :-)

  VastaaPoista
 9. Ansku: Ei se ole hankalaa :)

  Ninni: Suosittelen :)

  AnsQ: No niinpä!! Onneksi enää ei kestä kun ei ole hiuksia.. Mutta joo, ennemmin odottelen kun mies laittaa hiuksia kun hengaisin miehen kanssa jota ei yhtään kiinnosta oma ulkonäkö.

  GlamorousGilr: cute and delicious!

  Sari: Oli helppoa. Mutta lupaan ottaa ohjekuvat seuraavaksi kun teen ;)

  Mirka: Onneksi mun maailma ei kaadu vaikka en saisikaan kaikkia kandiin vaadittavia opintoja tehtyä toukokuuhun mennessä :) Päätin etten jaksa stressata, se maisterin tutkinto kuitenkin on vasta se millä on merkitystä.

  Salla: Joo voin ottaa kuvat seuraavaksi kun teen sushia.. Eli pian :D

  Riikka: Ei Jennalle saa paljastaa tollasta, muuten se käyttää kaikki vähät rahansa sushiin.. :DD

  VastaaPoista