torstai 19. tammikuuta 2012

can't resist


R: Eksyin pitkästä aikaa selaamaan n* koruosastoa ja oli pakko tilata muutama ihana koru! Tykkään ihan älyttömästi koruista, joissa on joku hauska juju. Kaikenlaisiin sormuksiin oon ihan hulluna, ne onkin ehkä sellanen osa mun tyyliä joista olen eniten saanut tutuilta ja puolitutuilta kehuja. Mä en kauheen usein löydä kivoja koruja kaupoista (paitsi JC:stä sormuksia), joten monien nettikauppjen (Nellyn lisäksi mm. Asoksen) koruosastot on aika pahoja paikkoja mulle.. Oonkin huomannut että tsekkaan useimmiten nettikaupoista vaan korut ja kengät..

Ylläolevasta kollaasista tilaukseen lähti kolme juttua, osaako joku arvata oikein mitä tilasin? llä* on muuten koko tammikuun ajan ilmaiset postikulut, eipä tarvinnut maksaa ylimääräistä niistä! Joskus on rasittava tehdä nettikauppoihin jotain pieniä tilauksia kun postikulut maksaa melkeen yhtä paljon kun se tilattava tuote..

3 kommenttia:

 1. arvaan, että tilasit tuon kolmensormen sormuksen, ton rannekorun missä on kiinni tolla ketjulla toi sormus ja sitten kolmanneks tilasit noi kaksi sormusta mitkä on kanssa ketjulla kiinni toisissaan :D

  VastaaPoista
 2. Nellyn korut ovat hurmanneet minutkin ja uusin tuplasormukseni onkin ollut jo kovassa käytössä! Arvaan, että tilasit nuo pääskyset, tuon vasemmalla olevan rannekorun ja nuo ketjulla yhdistetyt sormukset ;)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Sormus meni oikeen, mitään muuta en sitten tilauksesta pitänytkään.. :(

  Noora: Juu tosi kivoja kyllä ne nellyn korut! Harmi että oli mulle liian isoja..

  VastaaPoista