sunnuntai 22. tammikuuta 2012

aamupala+lounas=rakkautta


 R: Hyvä kun eilen kirjoittelin epäsääännöllisestä ruokailurytmistäni ja tänään aamu (siis päivä) alkoi kunnon brunssilla! Nooh, sunnuntaina "aamupalan" saa syödä kahden aikaan päivällä. Ihanaa ku krapulasta tai väsymyksestä ei ole tietoakaan kunnon yöunien jälkeen ja aamulla jaksaa heti 12 aikaan lähteä ruokakauppaan (Natan innoittamana) ostamaan tarvikkeita brunssia varten. Eilinen ilta meni siis rauhallisissa merkeissä, käytiin kaupungilla syömässä (se on sallittua viikonloppuisin) ja yksillä.

Meidän brunssi sisälsi mm. tuoretta leipää, muutamaa eri juustoa, pekonia, paistettua kananmunaa, tuoreita hedelmiä, croissanteja ja appelssiinimehua. Ja tietenkin kahvia muumimukeista! Nam, oli tajuttoman hyvää. Oli ihana istua rauhassa ilman kiirettä minnekään ja syödä niin paljon kun jaksaa. Sovittiin että voisi vähintään kerran kuukaudessa yrittää harrastaa tällaisia ylipitkiä aamupaloja ja suosittelen samaa muillekin. Vielä kivempi olisi jos saisi kutsuttua kaikki kaverit saman pöydän ääreen brunssille, harmi että se on liian harvoin mahdollista..

11 kommenttia:

 1. Voi että näyttää hyvältä! Jaksaisipa itsekin tehdä edes joskus kunnon aamupalan :D

  VastaaPoista
 2. Brunssit on parhaita! Varsinkin, jos seurana on oma rakas. :) <3

  VastaaPoista
 3. nammmm mikä tuoremehuhimo iski! miks meillä ei ikinä oo kaapissa!

  VastaaPoista
 4. En ookkaan juuri koskaan harrastanut brunsseja, mutta nyt moinen yhdistelmäruokailu kuumottaa kamalasti! Brunssiporukka kasaan vain :-) Mutta kuten sanottu, se ei oo niin helppoa saada porukkaa kasaan.

  VastaaPoista
 5. Todella hyvännäköstä. Tuli heti nälkä kun kattelee tollasia kuvia :D

  http://what-thefudge.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Nams mitä ruokaa. Kelpais mullekin tuollaiset annokset! :)

  VastaaPoista
 7. Voi vitsit, oon niin kateellinen! Nautin just tollasista hitaista ja löysistä aamuista, mut viimeaikoina aamut on olleet ihan kaikkea muuta. Pakko kyllä viettää tollasta laatuaikaa tässä piakkoin! :)

  -Salla-

  VastaaPoista
 8. Voi ei miten hyvän näköistä! Nälkä tuli noita kuvia katsellessa :)

  VastaaPoista
 9. NAM. Näyttää ihanalta. :) Vapaapäivinä meillä ei melkein muuta olekaan kuin brunssi ja jotain iltaruokaa, kun tulee nukuttua myöhempään. ^^

  xx Satu
  Indie by Heart

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommenteista kaikille, suosittelen brunssia piristykseksi :)

  VastaaPoista