keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Yesterday's outfitPaita Stradivarius
Shortsit Pull&Bear
Kengät, huivi ja sukkikset Primark
Takki H&M
Laukku Forever21

J: Eilistä asukuvaa! Ei oo varmaan koskaan ollut yhtä kova tuuli asukuvia ottaessa.. Myrsky on onneksi laantunut eilisestä ja sähköt on onneksi tullut takaisin, toisin kun monille muille. Ei mitään kivaa varmaan elää ilman sähköä ja pahimmassa tapauksessa ilman vettäkin. Meillä meinasi mennä hermot jo siinä yhden päivän aikana..
Piti asusta kertoa sen verran, että oranssi neule on uusi, se on yksi Barcelonan ostoksista. Hyvä löytö olikin, sillä oon koko alkutalven (tai syksyn, mikä ihme vuodenaika nyt oikein onkaan..) halunnut jotain värikästä paksua neuletta, jota voisi käyttää farkkushortsien ja sukkisten kanssa. Toi on just täydellinen siihen tarkoitukseen!

Tämä päivä onkin ollut sellaista hässäkkää, ettei oo ehtinyt pahemmin asuja kuvailla. Ajeltiin Riikan kanssa heti aamusta Turkuun, pakattiin ja roudattiin Riikan viimeisetkin kamat uuteen asuntoon. Lopuksi vielä vähän siivoiltiin ja lopulta tulin mäkin kautta takaisin Saloon. Riikka jäi Turkuun järjestelemään kamoja ja mä menin kavereiden kanssa katsomaan korista ja parille.. Mä olin tosin ihan autolla liikenteessä, mutta on se Pepsikin ihan hyvää ;) Nyt nukkumaan, enkä ajatellut laittaa herätyskelloa!

6 kommenttia:

 1. Superkiva asu! Toi neule näyttää niiiiiin hyvältä tossa asussa!

  VastaaPoista
 2. Ihana toi neule. Yksinkertainen, mutta näyttää silti tyylikkäältä. :) Ja mahtavat kengät myös!

  VastaaPoista
 3. Tuo neule näyttää ihanalta noiden shortsien kanssa!

  VastaaPoista
 4. Milla: Kiitti!:) Tykkään itsekin!

  Krista: Kiitos :>

  Minna: Jep, niin näyttää :) Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva asu, neule varsinkin :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniit kuvat, näytät ihanalta! -Piitu

  VastaaPoista