lauantai 10. joulukuuta 2011

Tonttujen yö

J: Heippa! Vähän kuulumisia tältäkin suunnalta.. Mun viikko on ollut aika kiireinen, tai siis nämä viimeiset kolme päivää.. Keskiviikkona olin 8,5h töissä, torstai ja perjantai olivat aika identtisiä, molemmat  päivät menivät ensin koululla harjoittelujuttuja suunnitellen, oppitunteja seuraten, kandia tehden ja sitten illalla vielä valmentamaan.. Onneksi pian helpottaa!
Eilen illalla lähdettiin kavereiden kanssa tonttujen yöhön katselemaan. Ei ihan ollut jouluinen ilma, mutta ihan mukavaa kuitenkin. Käytiin Vanhan Rauman pikkuputiikeissa, sain hommattua yhden joululahjan, kuvattua vihdoin Rauman jouluvaloja ja nähtiin vielä ilotulituskin! Jos muuten liikkuu näin joulun aikana Rauman suunnalla, niin kannattaa käydä tsekkaamassa joulutori.


Onnistuttiin bongaamaan pari tonttuporukkaa, eli siis lapsia, ketkä kiertävät Vanhassa Raumassa laulamassa joululauluja. Lisäksi bongasin kolme tonttua siitä seurastani.. Päivä jatkuu nyt niiden samojen kolmen tontun kanssa, tai no ensiksi vain yhden heistä. Tarkoitus olisi viimeistellä kandin tutkimussuunnitelma (maanantaina palautus).. Illalla sitten leffaan ja jotain muuta kivaa!

Hauskaa lauantaita kaikille tontuille sinne ruutujen toiselle puolelle!

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia olet ottanut

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihanan jouluisia nuo kaikki kuvat! :)

  VastaaPoista
 3. Kyl tonttu ain toisen tontun näköjää tunnistaa...;)

  VastaaPoista
 4. Oi kivat joulukuvat! Kaunista on<3

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: kiitos!

  Reetta: kiitos, Rauma oli jouluinen säästä huolimatta :>

  M-tonttu: Seura tekee kaltaisekseen;)

  Maya: Kiitos:>

  VastaaPoista
 6. Ihana jouluinen fiilis, vitsit :) Oon ihan pähkinöinä taas tällä hetkellä koko joulusta <3 :)

  -Salla-

  VastaaPoista