torstai 29. joulukuuta 2011

Teneriffalle!

(Kuvat Airfinland Holidays, joilla on muuten tammikuulle hyviä Kaksi Yhden Hinnalla tarjouksia;))

J&R: Meillä on ollut ihan hirveä aukko sivistyksessä, sillä ei olla koskaan oltu Kanariansaarilla. Kanariansaarista puhuttaessa tulee yleensä mieleen keski-ikäiset tomaatiksi kärähtäneet brittituristit, kulahtaneet "Teneriffa" t-paidat, kova tuuli ja ruokapaikat, josta saa lihapullia ja perunamuusia. Olen joskus (hmmmm vielä noin muutama kuukausi sitten) vannonut, etten koskaan matkustaisi Teneriffalle, mutta mites kävikään.. Sunnuntaina lähtee lento kohti Teneriffaa, jossa määrämpäämme on Playa de las Americas, eli siis se saaren pahin "turistirysä"!

Matkalla on kaksi tarkoitusta. Ensinnäkin, rentoutua. Molemmilla meillä on aika kandin ja muiden töiden täytteinen syksy takana ja vielä pahempi kevät edessä. Akkuja pitää ladata, jotta jaksaa. Toinen tavoite on päästä eroon ennakkoluuloista Kanariansaaria kohtaan.. Tähän toiseen tavoitteeseen liittyen kaivataankin nyt teidän neuvojanne! Mitä Teneriffalla kannattaa tehdä? Suositelkaa (omatoimi)retkiä, nähtävyyksiä, ruokapaikkoja, ostoskeskuksia.. Kaikkea, mitä tulee mieleen! Tällä hetkellä sää saarella on hieman alle 20 astetta ja vettäkin on tullut, joten aurinkoa ei varmaan voi kauheasti ottaa. Näillä näkymin ollaan menossa ainakin Puerto de la Cruziin moikkaamaan siellä lomailevia isovanhempia, Santa Cruziin ja Teidekin olisi siisti nähdä. Eli niihin liittyvät vinkit ovat myös tervetulleita.. Auttakaa meitä pääsemään eroon ennakkoluuloistamme!

8 kommenttia:

 1. Voi ei miten epistä! Tää ei auta yhtään kun just selasin kesän reissun kuvat ja sit tää! Kaikenlisäks työkaveri varas töissä parinviikon reissun Thaikkulandiaan. EPISTÄ

  VastaaPoista
 2. Itsehän istuskelen juuri tällä hetkellä Teneriffalla, hotellin aulassa tietokoneella! Kaupunkina Costa Adeje, joka on Americaksen naapurissa. Täällä on ainakin ollut jokainen päivä yli 20 lämmintä, eikä vettä ole näkynyt lähimaillakaan. Pilviä on välillä, mutta vedestä tai kylmyydestä ei tietoakaan. :-)

  VastaaPoista
 3. Hyvää matkaa : >! Pääsispä itsekin jonnekin, mikä vaan kävis, kunhan siellä paistaa aurinko eikä oo harmaata ja ankeeta, kuten täällä Suomessa : DD

  VastaaPoista
 4. love it!!!

  http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Uskon että pääsette eroon ennakkoluuloistanne! Turistejahan on aina ja kaikkialla melkein missä tahansa matkakohteessa.

  En vaan tiedä että mistä tuo lihapullajuttu ja keski-ikäiset ihmiset on tullut teille mieleen että siellä olisi pelkästään niitä? :D Kaiken ikäisiä sieltä löytyy ja ruoka on todella hyvää. Lisäksi Americasissa on muutama mahtava drinkkibaari, ihan eri tasoa kun suomessa ne niiden drinkit ja koristelut :)

  Pääkadulla on ainakin Zara, Bershka, Springfield. En muista törmäsinkö 1,5 sitten Pull and Beariin siellä. Mutta siis Teidellä kannattaa käydä, en ole itse koskaan malttanut mennä mutta ehkä ensi kerralla.

  Oikein ihanaa matkaa teille :)

  VastaaPoista
 6. Uskon myös että tuutte huomaamaan että teneriffa on paljon muutakin kuin se stereotypiä, josta aina niin paljon kuulee. Itse oon ollut kahdesti, molempina kertoina Los Cristianoksessa. Tykännyt kyllä paljon, säät on aina suosineet meitä joten ollut ihan täydellisiä rantalomia.

  Suosittelen ehdottomasti lähtemään Teidelle käymään. Me vuokrattiin toisella reissullamme auto ja kierreltiin saarta yhden päivän verran ristiinrastiin. Maisemat siellä Teiden läheisyydessä on ihan uskomattomia!

  Itse en kauheesti oo ostoksilla käynyt teneriffalla, mut kuten tuolla joku jo kirjoitteli niin hyvin on kauppojakin tarjolla. Oma suositukseni on, että syökää ehdottomasti niitä ihania jäätelöitä, joita myydään katukioskeissa. Ihan törkeän hyviä! :P

  Hauskaa ja rentouttavaa reissua!

  -Salla-

  VastaaPoista
 7. Rakastuin Teneriffaan matkatessani sinne viime vuonna! Olin myös Playa de las Americasissa.

  Retkistä suosittelen ehdottomasti matkaa La Lagunaan. Sinne mennään bussilla, ja matkaan lähtee myös suomalainen opas. Lounas kuuluu matkan hintaan. Teidestä olen kuullut paljon hyvää, mutta itse missasin sen. Jos joskus matkaan Teneriffalle uudestaan, aion kyllä kavuta Teidelle! Muistakaa mahd. Teidelle suunnatessanne ottaa lämpimät vaatteet mukaan! ;)

  VastaaPoista
 8. Klara: Sit vaan itsekin reissua suunnittelemaan;)

  Laura: oioioi, siistiä kuulla!:)

  Mirka: Kiitos:) Ehkä säkin pian pääset..

  Glamorousgirl: me too!

  Reetta: Mä en oikein tiedä, mistä noi mun ennakkoluulot tulee, mutta uskon pääseväni niistä eroon! ;) Kiitos vinkeistä.. :)

  Salla: Kiva kuulla, että oot tykännyt siitä! Jätskejä syödään varmasti :D

  Erika: kiitos vinkeistä! Meidän reissuun ei kuulu opaspalveluita tms, eli valmiita retkiäkään ei ole varattavissa ainakaan matkatoimiston kautta.

  VastaaPoista