maanantai 26. joulukuuta 2011

tapaninpäivä ilman sähköä


R: Tänään oli tällaiset tunnelmat.. Sähköt oli aamusta asti poikki ja vasta tossa kuuden aikoihin ne alkoi toimia ja siitä meni vielä melkeen pari tuntia että netti alkoi toimia, edes mokkula ei toiminut aikasemmin.. Sähkökatkos oli ensin ihan siedettävä, mutta sitten kun kännyköistä, kameroista ja läppäreistä loppui akut niin ei enää ollutkaan niin hauskaa, vähän meinasi aika tulla pitkäksi. Nooh, me viihdytettiin itseämme mm. pelaamalla Salkkarit peliä, mä olin aika huono siinä, hävisin Jennalle ja Oskulle. Onneksi äitillä on täällä kamalasti kynttilöitä, oli ihan siistiä mennä kynttilän valossa vessaankin.. Mun ainut pelko oli että jouluruoat menee huonoksi, onneksi jääkaappi pysyi melko kylmänä kun laitettiin pakastimesta sinne kylmäpanoksia. Ja kyllä me aika hyvin yritettiin sitä jääkappia tyhjentääkin, hankala vaan syödä jouluruokia kun ei niitä saanut edes lämmitettyä.

Nyt mä jatkan Criminal Mindsin katsomista, onneksi sentään oli sitä katsottavana äsken kun sähköt palautui mutta netti ja tv eivät toimineet. Niin ja kukaan ei sitten sano että olisitte lähteneet ulos jos ei ollut mitään tekemistä sähkökatkon aikana, eipä kamalasti tuolla myrskyssä houkuta ulkoilla. Aamulla tohon pihatielle oli kaatunut kivasti pari puutakin, tänne talojen pihalle ei päässyt ajamaan eikä täältä päässyt pois. Onneksi meidän ei tarvinnut lähteä minnekään, niistä parista sadasta muusta samaa tietä käyttävästä en tiedä..  

Kiusasiko myrsky teillä?

2 kommenttia:

  1. Täällä Satakunnassa sähköt lähti jo su-iltana ja yhä poissa nyt keskiviikkona.. Luultavasti alkuvuodesta saadaan.. Nyt sukuloimassa, joten nettiinkin pääsee :P

    VastaaPoista