keskiviikko 21. joulukuuta 2011

nyt lähtisi halvalla..


 R: Pyydän anteeksi mainosta, mutta pakko jakaa tämä teidän kanssa!! .comissa* on nyt -60% Jeane Blush merkin vaatteita, sieltä löytyy mm. monissa blogeissa hehkutetut Tove Parkas-takit aika hyvällä hinnalla (alle 40e!!). Mä täällä pähkäilen tilaisinko, tekisi mieli ja tarvekin olisi, mutta pankkitilin saldo ei oikeen tykkää.. Jos joku ei vielä tiedä mikä tuo member.com on, niin siitä lisää täällä.

Käyn tällä hetkellä kamalaa kamppailua itseni kanssa siitä tilaanko tuon mustan toppatakin vai en. Kun ihan oikeasti tarvitsisin talveksi (missä se talvi muuten viipyy?) paksun takin, mutta toisaalta ihan oikeasti mun rahatilanne on aika huono.. Eli joka toinen sekunti toivon että noi myydään pian loppuun ja joka toinen sekunti olen laittamassa tilausta menemään.. Äääh, ostakaa ne pois niin ei tarvitse enää pähkäillä.. Mä jatkan nyt kandin parissa ja pian lähden kaupungille hoitamaan vähän asioita. Ja kirjastossakin pitäisi käydä, pitää saada kandikirjoja ennen kun kirjastot sulkee jouluksi! Miksei tunnu joululta? Tai yleensäkään lomalta.. Maanantaina oli jo vähän joulufiilis kun  vietettiin poikakaverin kanssa omaa joulua, sain muuten aikas kivoja lahjojakin.. Niistä lisää joskus, nyt moikka!

8 kommenttia:

 1. Mää kattelin noita kans, miut taidanpa jättää väliin kun en todellakaan tarvisis :D

  VastaaPoista
 2. Oh my, ei olis saanut laittaa tommosia esille :D

  VastaaPoista
 3. Laitoin sulle mailia kutsun toiveissa :)

  VastaaPoista
 4. voi ei nyt pistit pahan :D punainen takki jäi kummittelemaan ja käyn samaista kamppailua....hemmetti kun toi olisi niin halpakin:-DD

  VastaaPoista
 5. Just kävin vilkaisemassa noita! Kääk onkohan mun pakko tilata? :-D Haha! ootko jo muuten saanut ne tilaamas kengät, kun muistaakseni jotain sellaista luin Cavan kommenttiboksista? Mä en millään malta odottaa, että ne tulis! <3

  VastaaPoista
 6. Klara: Mä tarviin.. hmm :D

  Laura: anteeksi ;)

  Emmi: :)

  Senja: Joo aina hyvä syy ostaa "kun on niin halpa" :D

  noraa: Juuu, ne tuli eilen! Tekstiviestillä tuli saapumisilmoitus :) Oli muuten aika ihania kaikki! Ja aikas nopee toimitus..

  VastaaPoista
 7. Voi ei, mä retkahdin! Punainen parka on matkalla mun luokse:)

  VastaaPoista
 8. jutta: aijaa, toivottavasti on kiva :)

  VastaaPoista