perjantai 23. joulukuuta 2011

piparin tuoksuinen torstai

R: Huh mikä kiire päivä ollut! Jenna tuli aamupäivällä Turkuun, käytiin yliopistolla kirjastossa, r-kioskilta hakemassa H&M:n paketti (biksuja, jee!), postissa (kamera jolla voi ottaa kuvia veden alla, jee!) ja roudattiin autolastillinen mun tavaroita uuteen osoitteeseen.. Oli muuten pieni kantaminen kun ensin kannettiin ne ihan kahdestaan autoon ja sitten autosta sisälle, siinä tuli hyvin tehtyä päivän kuntoilut! Ihmeen nopeasti saatiin kuitenkin kaikki pakolliset asiat hoidettua ja lähdettiin Saloon. Täällä meitä odotti äitin tekemä piparitaikina!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Leivottiin vähän pipareita, mun pikkumyy pipareista ei ihan tullut oikean muotoisia, hah. Älyttömän hyviä niistä kuitenkin tuli. Itse tehdystä taikinasta tulee kyllä tuhat kertaa parempia kun kaupan taikinasta.. En uskaltanut tällä kertaa syödä melkeen yhtään tota taikinaa, kun Jenna pelotteli että siitä voi saada salmonellan raa'an kananmunan takia, hah. Että kiitos vaan mun ilon pilaamisesta.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Piparien leipomisen jälkeen lähdettiin Tuiskun luo treffaamaan kavereita. Kokoonnuttiin pitkästä aikaa koko isolla tyttöporukalla, oli ihanaa! Herkuteltiin mm. Tuiskun tekemillä älyttömän söpösti koristelluilla pipareilla, hieman oli nätimpiä kun mun ja Jennan tekemät.. Juteltiin tyttöjen kanssa monta tuntia ihan kaikesta mahdollisesta ja vaihdettiin kuulumisia, älyttömän hauskaa (ja rentouttavaa) oli. Onneksi sovittiin että nähdään vielä monta kertaa tässä loman aikana, pitää nyt käyttää hyödyksi tämä aika kun ollaan kaikki täällä vanhassa kotikaupungissa..

Nyt mä menen nukkumaan, seuraavat yöt nukutaan Jennan kanssa tällasessa ihanan pienessä vuodesohvassa, nice. Kiva muuten asua pitkästä aikaa Jennan kanssa samassa huoneessa, miltäköhän täällä näyttää joulun jälkeen kun nyt jo on kamala kaaos kun ollaan levitetty kaikki tavarat tänne? Ei kumpikaan olla mitään kaikista siisteimpiä ihmisiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti