maanantai 12. joulukuuta 2011

My Fiina

R: Löysin Cavan blogin kautta uuden kivan nettikaupan, My Fiinan. Ihastuin valikoimaan niin paljon, että oli pakko heti tehdä tilaus! Tilaaminen oli tehty vähän liiankin helpoksi, maksaminen hoitui kätevästi paypalilla ja olin just vähän aikaa sitten saanut paypal tilille vähän rahaa.. Mietin tosi kauan mitä tilaisin ja lopulta päädyin näihin..


Sulkakorvikset on jo pidempään ollut enemmän Jennan juttu, mutta nyt ihastuin näihin niin paljon että oli pakko tilata. Tiesin että nämä on pitkät, mutta yllätyin että ne ovat noinkin pitkät, ylettyvät reippaasti yli olkapään. Ei nämä ehkä ihan normaaliin arkikäyttöön sovi (siis omaan tyyliini), mutta juhliin ja silleen toispuolisen kampauksen kanssa näyttää varmaan tosi kivalta. Lupaan ottaa kuvia heti kun korvikset pääsee ekaa kertaa käyttöön!


Jos korvikset oli odotettua pidemmät, niin sormuksen kanssa kävi vähän päinvastoin. Olin jostain syystä käsittänyt, että tämä on tuplasormus, mutta eipä ollutkaan. Mutta ei se mitään, onhan tämäkin ihan kiva.. Ja ihan mukavaa vaihtelua, suurin osa mun sormuksista on tuplasormuksia.

Sellaisia, mitäs tykkäätte? Entä onko kyseinen nettikauppa tuttu teille? Mä yritän mahdollisimman usein tukea tällaisia pieniä nettikauppoja kun niihin törmään. Nyt ainakin tilaaminen onnistui tosi hyvin ja toimitus oli nopea, eli suosittelen muillekin. Lisäksi mun mielestä noi sivut on tosi tyylikkäät!

5 kommenttia:

 1. Tosi kivat korvikset! Tykkään, kun niis on ketjua ja sulkaa sekaisin. Siis et ne ei oo sellaset "sulkakasat" vaan tollaset pidempilinjaiset. :)

  millamainen

  VastaaPoista
 2. I love the black earrings, so classy.

  P.S. Enter my amazing International Christmas Giveaway
  http://drastic-plastic-fantastic-plastic.blogspot.com/2011/12/international-giveaway.html

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kummatkin, mutta enemmän mun sydän syli tuolle sormukselle. Niin söpö <3

  -Salla-

  VastaaPoista