keskiviikko 7. joulukuuta 2011

matte nailwear


 R: Pakko hehkuttaa mun uutta upeaa kynsilakkaa! Tilasin Avonilta tollasen viininpunaisen mattalakan, ihan täydellinen. Sävy on just sellanen kun olen jo pidempään etsinyt ja kynsissä se muuttuu itsestään mattapintaiseksi. Ei siis tarvitse käyttää mitään erillistä mattalakkaa, jos haluaa mattapintaiset kynnet. Mä itse tykkään tällaisesista mattalakoista enemmän, joten elfiltä tilattu väritön mattalakka on ollut kovassa käytössä. Näitä oli Avonilla muitakin sävyjä, nyt vähän harmittaa että tilasin vaan tämän yhden. Kynsilakka näyttää pullossa epäilyttävän kimaltelevalta, mutta kynsissä kimalteet ei näy. Tykkään!

Näissä Avonin kynsilakoissa on vaan se huono puoli, että pullo on vähän turhan iso. Mavalan minilakat on mun käyttöön sopivan kokoisia! Ehdin kuitenkin kyllästyä tiettyyn sävyyn ennen kun saan pullon läheskään tyhjäksi.. Ja varsinkin kun mun innostukset tiettyihin  väreihin menee aika kausittain, tämä viininpunainen on selkeästi syksy/talvisävy! Ja kesällä kuuluu käyttää kirkkaita sävyjä.

Nyt odottelen että Jenna tulee hakemaan mua Subille, se on matkalla Salosta Raumalle ja tulee samalla käymään Turussa. Meillä on City Deal viikko,  maanantaina käytiin tuhlaamassa mun sushilahjakortti ja tänään sitten Subwaylle syömään, nam! Mmmm, tähän nälkään sopii 30cm paahtopaistisubi. Heippa!

4 kommenttia:

 1. on kyllä tosi hyvä väri!

  VastaaPoista
 2. Vitasit, ihan tosi kivan värinen lakka! Tulee mieleen karpalot tai puolukat :)

  -Salla-

  VastaaPoista
 3. Irina: Se on :)

  Anonyymi: On on :)

  Salla: Hih, niinpä!

  VastaaPoista